Portofelul de CRYPTO de pe Samsung – Cum funcționează, cât de sigur este

Atunci când s-a lansat Galaxy Note 20 navigam prin meniuri și am găsit o opțiune care mă interesa cel puțin pe mine în mod deosebit, portofelul de crypto. Ulterior funcția a fost disponibilă și pe S10, S20, S21 și alte câteva din modelele de top de la Samsung, în special cele care dețin un cip de cryptare hardware Knox. M-am jucat cu el de atunci, și deși observ că are probleme pe o parte din telefoanele pe care ar trebui să funcțoneze eu am reușit să îl configurez fără probleme pe două modele, Note 20 Ultra și S21 Ultra.

Prima dată configurezi Samsung Blockchain pe care îl legi cu Samsung Blockchain Wallet pe care îl găsești doar în magazinul dedicat al telefonului, Galaxy Store. Apoi poți transfera crypto în și din acest portofel, în foarte multe variante începând de la Bitcoin, Ethereum, Tron, ba chiar și Elrond Egold. Suportă chiar și aplicații pe blockchain, și deși nu le-am folosit până acum se pare că lista este updatată destul de des.

Ce îmi place la el este partea de securizare. Folosind cipul Knox, portofelul este criptat hardware. Asta înseamnă că nu are nimeni acces la el, chiar dacă îți pierzi sau este furat telefonul. Îți recomand de asemenea să folosești un PIN complex și nu amprenta, amprenta funcționează fără voia ta și atunci când dormi.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.