Metode anti-camere pe Autostrada Soarelui!

cameraa2_1.JPG

Toata lumea a auzit de camerele de supraveghere de pe autostrada doi Bucureşti-Constanţa, Azi vă arăt cât de inutile sunt.

Este vorba de 30 de camere instalate pe tronsonul Bucuresti-Fundulea, adica pana aproape de cedntrul de intretinere al autostrazii de la kilometrul 22. Mai exista si 3 tabele electronice pe care se anunta (uneori), daca exista blocaje in trafic. Au fost instalate si 56 de telefoane de urgenta, amplasate din 2 in 2 kilometri, adica tot pe primii 28 de kilometri. Panourile de avertizare sunt amplasate la km 12, pe sensul de iesire din capitala, la kilometrul 34 si la kilometrul 32, la iesirea spre Fundulea.

centru-camere-a2.JPG

Dincolo de kilometrul 22 sunteti pe cont propriu. Dealtfel nici una dintre camere nu este prea utila chiar si pe primul tronson. Au fost instalate ca sa se vada unde se fura panourile acelea verzi de plastic si cand se mai ridica fum. Trebuia sa o facem si pe asta. Spre exemplu, din informatiile mele politistii nici macar nu au acces la arhiva in afara de momentele cand vin baietii de la service-ul firmei Telvent care au pus parole de admin pe servere. Pe autostrada circula si echipaje mobile ale politiei rutiere care nu prea apuca sa intervina la mare lucru. Am vazut cu ochii mei cum un sofer a intors pe contrasens vreo 200 de metri ca sa iasa pe o intrare. Politistul a incercat sa prinda numarul masinii, dar din unghiul in care sunt instalate nu prea prind. Cat despre viteza, singurii de care trebuie sa va fie frica sunt politistii de pe radarele mobile, adica instalate pe masini. Acestea sunt singurele omologate, insa NU in conditii de temperatura prea ridicata, pe ceata sau ploaie. Alte aberatii precum unele ascunse in asfalt pot fi cel mult experimente, deocamdata, pentru ca nu sunt omologate.

Bonus lista echipajelor politiei autostrazii.

lista-masini-a2.JPG

Ultimele articole

Articole recomandate

1 Comment

  1. Ceva de comentat la lista cu agenti… e mortala lista.. se vede redactarea facuta cu toporul de un politist gras din spatele biroului… :) in rest numai de bine despre site si despre toate articolele…

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.