Merită o mașină electrică? – 10 Motive + Cum poți să o câștigi

Știi cum e viața cu o mașină electrică? Fără griji! Poți să afli și tu dacă ai noroc și câștigi premiul cel mare de la Mastercard. Înscrie valoarea tranzacției de pe bon-ul plătit cu un card @mastercard sau Maestro, prin SMS la 3725 sau pe Mastercard.ro/participare până pe 15 iulie. 10.000 dintre participanți pot câștiga acces la un workshop online de dezvoltare personală și profesională, unul dintre ele chiar cu mine.

Întrebarea pe care o primesc cel mai des atunci când vine vorba de o mașină electrică este: ”George, dar își merită banii?” Nu doar că merită banii tăi, dar ajungi să mergi gratis cu ea, în mai multe moduri decât poți să îți imaginezi. De la cuplu instant și o putere demnă de un supercar la factorul de WOW, atât pentru tine cât și pentru ceilalți care se vor plimba cu ea, împreună cu tine desigur.

Ai unde să o încarci stai liniștit. Ajungi lejer până la mare și la munte în aceeași zi dacă vrei și drumul este cel mai confortabil. Nu ai zgomot și vibrații de la motorul clasic și chiar și muzica se aude mai bine.

Este super tehnologizată, are cel mai mare ecran de pe o mașină și unul dintre cele mai rapide, se conduce aproape singură în Europa, de la frânare, accelerare și schimbarea benzii, le face pe toate singură, dar cu confirmarea ta, a șoferului.

Cât despre valoarea de revânzare, este cea mai mare de la orice mașină de pe piață. Oricum economisești zece mii de euro la benzină după câțiva ani, și dacă o întreții corect o vei vinde chiar pe profit. 06

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.