MAI DEPARTE – POVESTEA FILMULUI DESPRE GEORGE BALTĂ

Filmul Mai departe, regizat de Tedy Necula, este o poveste adevărată, inspirațională și emoționantă despre un tânăr rugbyst care, după un accident grav, se luptă să-și recâștige viața. Povestea filmului a devenit însă pentru mine mai mult decât un interviu. Este o ocazie să descopăr oameni curajoși și puternici care m-au inspirat cu poveștile lor.

George Baltă, personajul principal al filmului, este un tânăr talentat, care visează să devină campion la rugby. Într-un meci, el suferă un accident grav, care îl lasă paralizat de la talie în jos.

La început, George este devastat de vestea că nu va mai putea merge niciodată. Dar, treptat, începe să lupte pentru a-și reveni. Cu sprijinul familiei și al prietenilor, el reușește să-și depășească limitele și să-și continue visurile.

Filmul urmărește povestea lui George de la accident, până la recuperarea sa fizică și emoțională. Pe parcurs, vedem cum el se luptă cu depresia, cu stereotipurile despre persoanele cu dizabilități și cu propriile temeri.

Mai departe este un film care inspiră și oferă speranță. Este o poveste despre puterea de a depăși orice obstacol, indiferent cât de greu pare.

Filmul este bine realizat și emoționant. Tedy Necula a reușit să captureze perfect lupta și reziliența lui George, fără sentimentalisme și clișee. E o poveste despre un român atipic, care luptă după ce pare că a pierdut totul de mai multe ori. Recomand Mai departe tuturor celor care caută o poveste inspirațională și o doză de curaj. Un film despre care se va vorbi mult sau poate că ar trebui să se vorbească.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.