Huawei MatePad Pro – Cea mai accesibilă tabletă premium

Acesta este un review puțin diferit. Începem cu Ariana, fetița mea, și cu impresiile ei, mai exact cu lucrurile pe care le face ea pe o tabletă. Dacă nu știi deja, o tabletă este cea mai bună alegere pentru un copil, mai ales dacă are și creion cu care poate desena, și eventual și o tastatură. Cei mici nu sunt încă obișnuiți să folosească un laptop sau un desktop și vor prefera întotdeauna un ecran cu touch în locul unui mouse și al unei tastaturi. Este mult mai natural pentru ei și ai să vezi că sunt mult mai rapizi cu un smartphone. O tabletă însă îi ajută datorită ecranului mai mare, atât pentru jocuri și mai ales pentru școală.

MatePad Pro este o surpriză și pentru mine. Promite multă performanță pentru un preț de pornire de doar 2500 de lei. Și aici avem oricum suficientă memorie RAM și stocare din belșug. Unde mai pui că vine cu cel mai rapid procesor de la Huawei, cel pe care îl găsești și pe Mate 30 Pro și chiar și pe P40 Pro. Pe lângă asta mai vine cu o serie de surprize pe care nu te-ai fi așteptat să le găsești la un astfel de gadget, cum ar fi încărcarea wireless. Unde ai mai văzut tu tabletă care să se încarce wireless? Apoi, camerele sunt mai bune decât mă așteptam. Acum îi înțeleg pe cei care fac poze pe la concerte cu tableta, dacă o folosesc cel mai mult și are și camere bune de ce nu.

Cireașa de pe tort o reprezintă suportul pentru creion digital și pentru tastatură. Sunt două accesorii separate care însă completează foarte frumos acest MatePad Pro. Creionul este surprinzător de precis și se încarcă wireless din marginea de sus a tabletei, iar tastatura magnetică cu husă este la fel, o adiție necesară dacă trimiți multe mailuri.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.