Fuck you, Google!

Deci FUCK YOU Google încă o dată!

Google îmi aduce jumătate din trafic prin rezultatele căutărilor, însă Google poate decide scurt că sunt periculos iar browser-ele stau în poziţia „drepţi”. Peste 2.000 de oameni nu au avut acces la site-ul meu în ultimele 48 de ore din cauza că Google are impresia că un script de adserver poate fi malware. Pot fi de acord că este o eroare a unui robot, însă acest robot m-a ajutat să mă conving că Google riscă să devină un dictator periculos.

Aşa cum detest comunismul sau globalizarea, aşa detest şi bunăvoinţa periculoasă.

Google este un binevoitor periculos, care poate decide subiectiv să îţi dea exact ce crede că ai nevoie, nu neapărat ce vrei. Monopolul lucrurilor cu care te obişnuieşti se poate întoarce aşadar împotriva ta. De aceea un pic de guerilla nu strică niciodată. Să intri împotriva avertismentului, cum au făcut câteva sute de cititori, să cumperi mâncare şi din alte locuri decât din hipermarket, să mergi şi cu bicicleta în loc de maşină.

Aşadar, pentru cei care au intrat mai târziu, Fuck Google again!

Later edit: Nu sunt singurul, se pare! Ce ironie!

Ultimele articole

Articolul precedent
Articolul următor

Articole recomandate

3 Comments

  1. Eu am incercat sa intru direct, nu prin google, si firefox imi zicea ca intru pe riscul meu. Numai cine nu a devirusat nu stie cat timp consumi sa exorcizezi carcalacii ce nu-ti dau voie nici sa intri in control panel, asa ca am preferat sa mai astept 1-2 zile pana cureti.
    …2000 de useri lipsa. E ceva. Spor! :)

    PS. Cum s-o face ca siteurile mari(microsoft, bbc, protv, prosport) nu prea patesc chestia asta!?

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.