Dobândă bună, doar pentru bogaţi, dar nu exagerat

Stimate Domnule George- Daniel Buhnici,

Incepand cu data de 16 iunie 2009 dobanda standard pentru contul curent in euro de la ING va fi de 3,25% pe an. Dobanda este valabila din prima zi si se vireaza in cont la sfarsitul lunii.

O asemenea veste nu poate decât să mă umple de bucurie. Cei 400 de euro pe care îi am acasă vor face pui la bancă. Uraaaaa! Dau fuga chiar acum la ING! Dar stai… Spam-ul continuă.

Rata dobanzii variaza in functie de valoarea soldului, dupa cum urmeaza:
Valoarea soldului     Rata anuala a dobanzii
Pana la 50.000 EUR     0,25%
Intre 50.000 – 5.000.000 EUR     3,25%
Peste 5.000.000 EUR     0,25%

Pentru mai multe detalii vă puteţi adresa ING Office Romana, Bd. Magheru nr.32-36 sector 1 la gura de metrou Pta. Romana,la coloane, telefon 0314061061.

Cu stima,
Director Dezvoltare Produse Retail

ING Bank N.V. Amsterdam
Sucursala Bucuresti

Director Marketing si
Comunicare Retail
ING Bank N.V. Amsterdam
Sucursala Bucureşti

Aaaaa. Deci dobânda cea bună este numai pentru „bogăţei” şi nu „bogătani”! Adică ING te vrea cu cel puţin 50.000 şi maximum 5.000.000 euro în cont. În rest, dacă îţi laşi banii în bancă mai puţin de două luni, pierzi din ei. Dacă vrei să îi scoţi la casierie vei plăti 0,5%. Comisionul nu se aplică şi la depunere, bineînţeles.

Ultimele articole

Articole recomandate

8 Comments

 1. Deci ăștia de la ING sunt niște cretini.

  Mi-am făcut cont și am depus niște ron, a 2 a zi a scăzut dobânda la contul curent.

  Am făcut un depozit a scăzut dobânda la depozite a 2 a zi.

  Și acum asta.
  Deja ne invită să ne luăm banii și să plecăm.

 2. Eu mi-am facut card student la ei sunt foarte multumit.Am taxe 0 pt cei 3ani cat are valabilitate cardul,retragere numerar de la bancomatele ING taxe 0,plata la comercianti taxe 0, home bank gratuit,fara taxe de adm cont etc.In concluzie nu platesc comisione decat dc retrag de la alte bancomate.(credeti-ma ca l-am utilizat la max pana acum).In plus mai primesc si aprox 10ron dobanda lunar.Deci ING RULES…

 3. Nu sunt platit cu nimic sa spun adevarul.Stiu sa apreciez un lucru bun si sa reclam ceva ce nu-mi convine,dar cardul de student de la ei chiar merita pastrat.

 4. Alex, mie ING-ul mi se pare ok. A fost prima banca care a oferit cont curent cu acces la bani oricand dar dobanda apropiata de contul la termen. Acum are dobanda promotionala la lei de 14%. Asculta si tu ce zice Guvernatorul, pariaza pe leu, nu iti mai tine banii in euro. :)

 5. am si eu card pentru student si tot ce a spus romeo e scris atat pe site cat si in contract.in afara de cardul asta nu mai am absolut nici o legatura cu ing,deci nu pot sa ma pronunt in legatura cu celelalte produse oferite.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.