Cum ajungi la succes, bani și fericire – Adeo Ressi – #IGDLCC E048 #PODCAST

Există o mulțime de lucruri pentru care poți să fii supărat pe lumea aceasta. De la tipul cel nou de la birou care pare mai inteligent decât tine, la casierița care s-a uitat urât dimineața la tine când ți-ai luat cafeaua, la afurisitul acela care ți-a tăiat calea la intersecție de dimineață sau chiar la guvernanții pe care îi plătești din banii tăi și care pun borduri peste borduri, peste borduri pe Iuliu Maniu. Situație reală, în cartierul Militari sunt trei borduri una peste cealaltă pe o porțiunie semnificativă de drum…

Pe Adeo Ressi nu îl supără nimic și încearcă să vadă doar jumătatea plină a paharului. Are o mentalitate de învingător și singura lui întrebare este: ”ce putem să facem să fie mai bine?”. Și funcționează, a reușit să facă multe lucruri și se consideră mai degrabă un ”inginer social” decât un antreprenor. Este de părere că modul în care sunt crescute în prezent companiile, artificial și cu singurul scop în minte ” de a face bani” este complet greșit. Modelul de business al tuturor companiilor mari de care ai auzit până acum, Facebook, instagram, Amazon, Alibaba, și orice alt nume sonor este complet greșit. Nici una dintre ele nu rezolvă o problemă reală, importantă în societate, ci doar o apasă și mai tare. De parcă greutatea proprie nu era suficientă.

Astăzi avem un podcast special, cu un om pe care am ajuns să îl admir și mai mult decât o făceam până acum. Podcast-ul este în limba engleză, sper să aveți răbdare să îl ascultați pentru că spune niște lucruri cu adevărat importante.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.