Cum am cumpărat ”scule” din America – BONUS – Cazarea și transportul în Las Vegas

Ca de fiecare dată, atunci când ajung în America trebuie să burdușesc bagajul cu gadget-uri. De multe ori se întâmplă să cumpăr lucruri pentru prieteni, în special chestii mici pe care nu le găsești în România. De data aceasta, toată investiția am făcut-o pentru studio, și am spus bine investiție, pentru că este o sumă considerabilă. Putem să spunem că am spart pușculița pentru gadget-urile pe care le-am luat de acolo.

Știu că ești nerăbdător să afli ce am luat, însă acest vlog este despre drumul spre FEDEX, serviciul de coletărie din America, și despre numeroasele motive pentru care am ales să le livrez acolo și nu la adresa unde am stat cele câteva zile de CES 2020, în las Vegas. Puțină răbdare, e pe drum și episodul doi cu unboxing-ul complet.

Îți spun între timp cum se circulă în SUA, e cam la fel peste tot, cât costă cazarea unde am stat și cât costă camerele la hotel, mai ales în perioada târgurilor, și de ce americanii au mașini vechi și de 10 ani de care trag până când le cad roțile. Banii nu cresc peste tot prin copaci, iar în Vegas nu prea sunt copaci. Poate doar niște tufișuri pe timp de iarnă, că vara e totul o piatră și nisip.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.