Cum FACI BANI cu INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ – NU ESTE CLICKBAIT!

Dacă ai deschis internetul în ultimele șase luni, ai văzut probabil tema predominantă în știrile de can-can, AI-ul NE FURĂ JOB-URILE. E ușor să scrii un titlul de genul fără să dai nici un fel de explicație, și mai mult, fără să sperii lumea în mod inutil. Mă feresc de aceste titluri ca apa fiartă pentru că vreau să te mai întorci aici pe canal. Nu vreau să te sperii, ci să te învăț cum să folosești aceste unelte. Pentru că asta sunt, o serie de unelte menite să îți facă munca mai ușoară. 

Sunt la fel ca o căruță sau ca un motor cu aburi acum 100 de ani, unelte menite să te ducă mai repede și mai departe decât ai putea să mergi pe jos. Să ajungi mai odihnit și să pierzi mai puțin timp pentru o treabă care înainte îți lua 4 ore. Acum poți să o faci în 10 minute și să treci la următoarea. 

Dacă ești plătit la oră sau la ziua de lucru poate e momentul să te gândești ce faci, exact acest segment de oameni este în pericol cu adevărat. De ce ai angaja un om doar ca să fie acolo, doar dacă nu e vorba de o croitoreasă sau un paznic. Mașinile încă nu știu să coasă haine singure și nici să preia responsabilitatea și vina pentru o greșeală.

Așa cum spune titlul, care nu este click-bait, atunci când reușești să rezolvi task-urile mai repede vei ajunge mult mai repede la destinație decât ceilalți. Șmecheria este să știi ce vei face cu timpul tău liber după ce folosești o astfel de unealtă.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.