CRYPTO-VINERI – Ce este Bitcoin Maximalism?

Dacă ai o avere netă de peste un milion de dolari trebuie să știi deja ce înseamnă Bitcoin Maximalism. Bitcoin este următoarea evoluție a banilor. Susținătorii Bitcoin spun că aceasta este ultima evoluție a banilor, hai să îi spunem mai bine revoluție.

Experiment de gândire: dacă ai primi 100.000 de euro și nu ai putea să îi vinzi în următorii 20 de ani în ce ai alege să îi păstrezi? Bani? Aur? Imobiliare? Sau Bitcoin? Care este răspunsul tău? Nu mai contează, pentru că nimeni nu alege bani!

Moneda clasică, de tip fiat, a eșuat deja. Astăzi, bogăția este stocată în trei categorii principale. Imobiliare (217 trilioane de dolari), Actiuni (73 trilioane de dolari), Obligațiuni (215 trilioane de dolari).

Bitcoin aduce o nouă paradigmă economică. Va fi o perioadă de abundență, antimaterialism și anticonimism. Persoanele fizice vor economisi și vor investi mai degrabă decât să cumpere bunuri inutile. Suntem în vârful unei noi renașteri. Hai să discutăm astăzi despre Bitcoin Maximalism într-o nouă ediție de Crypto-Vineri de sâmbătă!

Ultimele articole

Articole recomandate

7 Comments

 1. Super articol si video, o perspectiva ce te face sa te gandesti la potentialul de viitor al crypto si blockchain. Ar fi interesant si un video cu baietii de la ZoidPay. Un weekend placut va urez!

 2. cu tot respectul George, te urmaresc de mult, apreciez faptul ca videourile tale sunt de multe ori educative. DAR
  In zona de educatie financiara faci greseli nepermise.
  „se scumpeste pretul” ? what
  „valoarea caselor nu are cum sa creasca” ? what?

  Modul tau de a prezenta bitcoin e unul tip „prozelitism” si te face sa iti pierzi credibilitatea atat de greu castigata pana acum. Citezi doar pe cei care promoveaza bitcoin, 0 impartialitate. Bancile aurul, dolarii, casele , toate sunt parca gandite ca noi sa fim saraci si bitcoin de elibereaza de jugul celor care conduc lumea.
  Parca as asista la prezentarea unui MLM, un Ponzi in IT.

 3. Salut George!

  Foarte bun episodul de astazi pe langa asta am o intrebare la care cred eu ca mi-ai putea raspunde. Recent am vazut video-ul legat de casa ta cu consum zero. Nu vreau sa intru prea mult in detaliu in acest comentariu si voi fii direct. Cat produc panourile tale zilnic pe kv/h, am aceasta intrebare din punct de vedere al minarii unui anumit tip de crypto. Te-ai gandit vreodata sa iti mai achizitionezi panouri si sa incerci sa minezi crypto cu ele ? Adica este rentabil cat timp nu platesti pentru curent? Multumesc frumos pt timpul acordat.

 4. Buna ziua,
  Eu am vazut articolul abia astazi, 17.11.2020. Cand pretul unui BTC se apropie de 17.000 USD. Ce mai au de comentat scepticii? In crypto, un principiu este clar „cand este sange in strada, cumpara monede serioase, chiar daca este sangele tau”. Am citat un site strain foarte serios. Predictiile dvs sunt foarte bune. Niciodata nu se va castiga din aur sau imobiliare, cat se poate castiga, din BTC, daca risti rational.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.