Categorie: CRYPTO-VINERI LIVE

CRYPTO-VINERI – Ce este Bitcoin Maximalism?

Dacă ai o avere netă de peste un milion de dolari trebuie să știi deja ce înseamnă Bitcoin Maximalism. Bitcoin este următoarea evoluție a banilor. Susținătorii Bitcoin spun că aceasta este ultima evoluție a banilor, hai să îi spunem mai bine revoluție.

Experiment de gândire: dacă ai primi 100.000 de euro și nu ai putea să îi vinzi în următorii 20 de ani în ce ai alege să îi păstrezi? Bani? Aur? Imobiliare? Sau Bitcoin? Care este răspunsul tău? Nu mai contează, pentru că nimeni nu alege bani!

Moneda clasică, de tip fiat, a eșuat deja. Astăzi, bogăția este stocată în trei categorii principale. Imobiliare (217 trilioane de dolari), Actiuni (73 trilioane de dolari), Obligațiuni (215 trilioane de dolari).

Bitcoin aduce o nouă paradigmă economică. Va fi o perioadă de abundență, antimaterialism și anticonimism. Persoanele fizice vor economisi și vor investi mai degrabă decât să cumpere bunuri inutile. Suntem în vârful unei noi renașteri. Hai să discutăm astăzi despre Bitcoin Maximalism într-o nouă ediție de Crypto-Vineri de sâmbătă!