CREIC – Silicon Valley din România este la Cluj!

Ai auzit de CREIC? Vine de la Centrul Regional de Excelență pentru Industrii Creative și este Silicon Valley din România! Este un laborator deschis pentru oricine, unde poți face filme, poți crea jocuri, matrițe pentru produse, teste și certificări de toate felurile. Este singurul centru de acest fel din România, și unul din puținele din Europa și tocmai l-am vizitat zilele trecute! Este superb! Este imens! Și este extrem de bine dotat!

Ai la dispoziție o hală industrială în care poți intra cu mai multe camioane în același timp, pregătită pentru filme, un centru de robotică unde poți programa mai multe tipuri de roboți de cât ți-ai putea imagina, stații grafice pe care poți face orice, absolut orice! De la randări 3D pentru clădiri, produse și chiar jocuri. Toate softurile vin la pachet cu închirierea lor, și de asemenea și barul de snack-uri din apropiere.

Au chiar și o zonă dedicată VR-ului și AR-ului, ce poate fi folosită pentru oricine are un proiect în zona virtuală. Cineva chiar crea niște NFT-uri în timpul vizitei noastre! În plus, poți crea modele 3D la imprimantele disponibile și chiar matrițe din materiale mai complexe la imprimanta gigant pe care urmează să o instaleze. Ai scăpat de o problemă majoră dacă vrei să creezi produse în România. Există chiar și un laborator de testare pentru mobilă, urmând să fie configurate și alte bancuri de testare și certificare pentru mai multe tipuri de produse.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.