Cel mai ieftin Golf nou!

Pentru obsedaţii mărcii din Wolfsburg – ultima promoţie de la VW – „Cel mai avantajos Golf din toate timpurile! ”

Golf Last Edition costă 10.977 euro fără TVA, 13.063 euro cu TVA.

Vă daţi seama că la banii ăştia e aproape chel, dar la ce ţi-ar trebui climatronic, geamuri electrice etc pentru o maşină care oricum nu va mai fi produsă în curând.

Dotări standard: geamuri electrice faţă, aer condiţionat Climatic, ABS, ASR, airbaguri frontale, laterale şi pentru cap, radio CD cu MP3 player, caroserie în 4 uşi.

Acţiunea Golf Last Edition este valabilă şi pentru Golf Plus.

Ofertele speciale VW la zi, aici.

Ultimele articole

Articole recomandate

11 Comments

 1. Daca tie „geamuri electrice faţă, aer condiţionat Climatic, ABS, ASR, airbaguri frontale, laterale şi pentru cap, radio CD cu MP3 player, caroserie în 4 uşi” ti se pare aproape chel, la banii aia…..ai o mare problema.

 2. Pentru oricine altcineva decat un roman ahtiat sa impresioneze aia e o masina in toata puterea cuvantului.
  E o masina excelenta cu un motor si dotari decente.
  Pentru cineva care priveste masina ca pe un bun de folosinta si nu o ia razna crezand ca e altceva e tot ce are nevoie.
  George devii plictisitor…

 3. Ori va bagati ca musca in cac….lapte, pardon; ori sunteti propietari de Logan/Sandero.
  CUM puteti sa spuneti ca: „geamuri electrice faţă, aer condiţionat Climatic, ABS, ASR, airbaguri frontale, laterale şi pentru cap, radio CD cu MP3 player, caroserie în 4 uşi” reprezinta dotari???? Ma baieti….mai analizati situatia putin.. Din punctul meu de vedere astea sunt dotari standard… adica NU costa!! SUNT GRATIS…. Sau sa va intreb altfel: Daca astea sunt „dotari” climatronic-ul, scaunele incalzite,oglinzile electrice rabatabile si incalzite, geamuri spate, cotiera fata/spate, senzori ploaie, xenon, etc. ce mai reprezinta? Mofturi sau ce?
  Sau din punctul vostru de vedere o masina trebuie sa aiba volan si 4 roti ca sa fie dotata..Iar vis-a-vis de motor, nu am cuvinte…

  (chiar m-am aprins)

 4. AndreiG are foarte mare dreptate,daca am ajuns sa spunem ca geamuri electrice fata sunt dotari e rau tare.Sper sa nu se ajunga in situatia penibila sa spunem ca farurile sunt dotari.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.