Cel mai bun la tractări

Pe parcursul anilor am avut nevoie de vreo două ori de tractare. Nu intru în detalii jenante. Cel puţin o dată a fost şi vina mea. Însă de fiecare dată m-am bazat pe acelaşi om pentru tractare. Dacă spune că vine în 10 minute, trebuie să crezi. Nu ştiu cum reuşeşte.

Edi Nuţu este o mână de om care pare că nu doarme niciodată. La orice oră îl suni îţi răspunde parcă zâmbind şi este pregătit să se ocupe de tine. Datorită lui nu am fost păcălit nici la asigurări o dată, pentru că ştie mersul şi m-a învăţat câteva lucruri despre care am şi scris pe aici. Şi dacă vă spun că prima dată mi l-a recomandat „Micuţu”, Dumnezeu să îl odihnească!, cred că v-am convins.

Uite site-ul lui cu numere de telefon cu tot. Să îl salutaţi din partea mea, deşi vă doresc să nu aveţi niciodată nevoie de el.

www.eurotractari.ro

Ultimele articole

Articole recomandate

8 Comments

 1. Ma da tu ai facut acest blog doar pentru reclama?Cat sa fi de nesimtit?
  George Buhnici: Da. Reclamă pozitivă şi negativă. Asta a fost promisiunea de la început. Dacă te deranjează, e problema ta, pentru că nu te-a adus nimeni aici cu forţa.

 2. Daca omu’ iti impartaseste din experientele sale, inseamna neaparat ca face reclama cuiva. Eu ma bucur sa aflu solutii pentru scaderea consumului de carburant, sa stiu ca mai exista firme de tractari serioase(in caz de nevoie). Sa te lovesti intai de unul din neseriosii si neprofesionistii de la tractari si apoi o sa-i multumesti lui George ca a recomandat pe cineva care-si face cu adevarat meseria. Nu cred ca ti-ar conveni sa stepti 2 ore in ger o masina de tractare sau sa-ti scape masina de pe platforma. Gandeste putin inainte de a face acuzatii total nefondate!!! Nu stiu ce sa mai zic, dar parca unii numai de criticat sunteti buni. Mai bine ati face si voi ceva util…Si altceva…e blogul lui si pana la urma scrie ce vrea pe el. Nu te obliga nimeni sa-l citesti…
  Scuze daca am fost prea dura, dar m-am saturat pana peste cap de astfel de oameni… O seara placuta in continuare!

 3. Cand stau in fata casei mele , nu din Humulesti , cu smotocei in pridvor si vreau sa ma relaxez , brusc ma autoflagelez : oare de ce Antonescu , alaturi de tzigani nu i-a luat si pe bunicii ” d’aldor ” astea precum alexandramica , la care starea patologica de mushcaciune de orice pe altii pentru te miri ce ( nefondat , evident – internetul cu blog-urile lui , pagini electronice , comunicatii , etc . sunt si pentru publicitate ) a ajuns la nivelul de … religie ???
  Dar , are si Coca-Cola ceva bun din cand in cand prin reclame : ” Mare … mincinos !!! Eu , :(( , mare !!?? ”
  Deci , ” Mareeeee nesimtire ii poate caracteriza pe unele … !!!” ; mare ? da!,pe nepoatele celor care ne mushca de…orice si din cauza carora unii moar de foame in Romanica ( cum ne zice diaspora…), sunt bagati in spital si operati de altceva sau nu mai ies de loc , niciodata , s.a.
  Dar acum , democratia sistematica este a poporului ! Gratie lui gratiindu-i pe nesimtiti si nesimtite cu rubedeniile si nepoatele si nepotii lor .
  Zicea si Caragiale , fie-i tzarana cenusie usoara ! ,
  ” bravos , alexandramica , … !!! ”

  Cat priveste acest Blog , si titularul sau mai ales – ar trebui canonizat ca Sfant al Romaniei moderne , chiar daca altii nu au balti acasa la ei sa dea cu bata si considera acest blog o alta balta , a altuia … !!!

  Orientativ , totusi , cu permisiunea Dv. , atentie ” Vulpile in vie ” !!! Pot mushca rau oamenii , strugurii fiind acri … !

  Cu stima ,
  Columb Caragiale

 4. @George: nu zic ca baiatul nu e de incredere, probabil ca e cum spui tu, adica vine oricand si te serveste bine si prompt. Totusi, eu ca si client aleg in functie de context. Pentru o tractare azi el cerea 200 RON (de la recomandarare ta pe el l-am sunat primul), pe cand in alta parte (unde am fost servit la fel de prompt) s-a rezolvat cu 100 RON. Masina a ajuns unde trebuia tot la fel de rapid si bine, deci nu se justifica diferenta de pret in aceste conditii. Poate in alt context da.
  Am omis sa-i transmit de bine din partea ta, cred ca poate asa as fi obtinut un pret mai mic :)

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.