Bose QC Earbuds – Calitatea costă! – ”EarBugs”

Diferența de calitate și performanță devine insesizabilă după un anumit nivel de preț. Și cum mulți dintre noi nu folosim aparatura la adevăratul potențial, începi să te întrebi pentru ce merită să plătești în plus. Lucru valabil mai ales la căști, sunt atât de personale, că e foarte greu să te decizi pe care le cumperi. Timbrul sunetului, cum vin în ureche, design. De-asta, sunt șanse mari să rămâi pe termen lung loial unei mărci. Dacă vrei cel mai bun sunet la un preț bun, te duci la Sennheiser. Dacă vrei ușurință în utilizare te duci la Apple, iar dacă vrei Noise Cancelling primul nume care îți vine în minte este Bose.

Și au încă un motiv să rămână așa: Quiet Comfort Earbuds. Bose pune tot ce-i mai bun pe noile căști true wireless. Nu au prins comparativul nostru pe care l-am urcat de curând pe Youtube, însă poate și acesta este un semn. Ar fi câștigat detașat la modul cum reușesc să oprească orice fel de zgomot din exterior. Chiar și muzica sună foarte bine.

Ca design și formă seamănă foarte mult cu Sony WF-1000XM3, stau foarte bine în urechi, sunt ușoare și au o autonomie de aproape șase ore. Și încă 12 din carcasa în care le transporți.

Sunetul este similar cu Bose 700 sau mai degrabă QC35 de unde își trag și denumirea. Dacă ești deja în ecosistemul Bose, te vei simți ca acasă. Că-n avion nu cred că apuci să le testezi foarte curând. Deși, iată, un avantaj față de modelele over ear, 700 și gama QC35, poți să dormi cu ele, liniștit, că nu te vor încurca.

Cum spuneam și în titlu, calitatea costă. Bose QC Earbuds au un preț de 1400 de lei. Dacă sunt la fel de bine construite ca generațiile anterioare s-ar putea să nu ai nevoie de alte căști True Wireless prea curând. Adică minimum 4 ani.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.