BĂTĂLIA QLED-URILOR – PERFORMANȚĂ SAU DESIGN?

Iar te uiți după televizoare? Nu ai luat unul acum câțiva ani? Nu e suficient de mare? Nu te judec, pentru că și eu mă uit în mod constant după ele. Poate așa suntem noi bărbații, ne dorim întotdeauna cel mai mare și poate cel mai bun ecran. Adevărul e că mă uit de ceva vreme la Samsung The Frame, mai ales pentru perspectiva de a îl lăsa pornit în modul de ambient, cu un peisaj frumos sub formă de tablou. Nu știu despre tine, dar eu nu am avut tablouri când eram mic, poate de acolo vine dorința.

Pe de altă parte Radu vrea cel mai rapid ecran posibil, și eventual și cel mai mare. Îl vrea pentru filme dar și pentru jocuri, și dacă îl lași de capul lui se va apuca să construiască și partea de Smart Home, pe Smart Things. Apropo, nu e un protocol dedicat doar pentru Samsung, ci suportă de anul acesta zeci de mii de alte produse de la alți producători de device-uri iOT.

Așadar, tu ce ai alege? Un televizor mat, frumos, elegant, pe care în modul ambient nu îl vei deosebi de un tablou? Sau unul lucios, cu un ecran cu refresh rate ridicat? Poate ai vre-un PS5 sau Xbox Series X pe acasă și chiar vrei să te bucuri de experiența de gaming.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.