Autohaus-uri bune din Germania – partea 2

Azi vă recomand autohaus-ul lui Alvin Rodemers din Langenfeld, Germania, undeva în apropiere de  Dusseldorf. Din nou o afacere micuţă de familie. Nu au niciodată mai mult de 25-40 de mașini pe stoc, din care jumătate pleacă lunar spre România. Paronul lucrează împreună cu tatăl, soția și o mână de angajați. Am fost de vreo trei ori pe la ei și întotdeauna am găsit mașini curate, foarte curate, bine îngrijite. La asta se pricep ei cel mai bine. Aleg mașini de pe piața de buyback de la Volkswagen, Volvo sau BMW, mărci pentru care sunt reprezentanți liberi așa că vând și Audi, Skoda etc. . Iau mașinile, le curăță, le repară micile defecte de aspect și le scot la vânzare. Au mașini bune cu prețuri variate, însă senzația pe care o lasă este că sunt alese de mână. Eu am cumpărat de la ei în 2004 un Volvo V40 1.9D din 2001. Am ales mașina de pe mobile.de, am rezervat-o (eram deja acolo de o săptămână și căutam) și am mers să o văd. Se afla alături de alte opt mașini mai scumpe într-o hală închisă. Asta m-a impresionat. Prețul cerut era 7.300 de euro. Am probat mașina și am bătut rapid palma la 7.000. Un preț foarte bun pentru o mașină bună de lăsat moștenire. Tot ei au mers și au făcut actele. Din păcate m-am trezit în curtea lor sâmbătă dimineață, iar în Langenfeld, un oraș micuț, biroul de acte și înmatriculări se închide la ora 12. Luni dimineața la ora 11, am avut însă actele în mână și numerele pe mașină. A contat mult că am avut atunci pe cineva care a vorbit germană cu ei. Aruncați o privire pe oferta lor, însă comparați prețurile și cu alte oferte de pe mobile.de. În general vând mașini tinere pentru nemți și alți vestici, iar pentru români mai au și chilipiruri. Negociază cu bunăvoință și puteți obține o reducere suplimentară dacă descoperiți mici defecte nedeclarate pe pagina cu oferta mașinii. Cum ar fi o ușoară crăpătură la un far, o zgârietură etc.

Adresa exactă: Carl-Leverkus-Strasse 8a, DE-40764 Langenfeld

Telefon:+49 (0)2173 6828        73/-74 ,
Fax:+49 (0)2173 682875 ,
Mobil:+49 (0)173 5352175       

Ultimele articole

Articole recomandate

29 Comments

  1. As vrea daca ma poti ajuta sa gasesc si eu un ford focus break,an de fabricatie minim 2005,intr-un pret maxim de 13000 euro……un autohaus foarte bun si cu oameni seriosi mi-ar fi de mare ajutor…..Daca ai alte variante mai bune pentru mine la 13000 de euro as fi incantat sa le aflu…..multumesc anticipat

  2. salutari si felicitari George pentru sfaturile pe care ni le dai.eu sant un tip mai familist si as fi curios la un suv sau un monovolum care sa se incadreze in suma de 10 mii euro . poate vreun sfat de la tine m-ar pune pe roate. ce zici? multumesc si multa bafta

  3. George,doresc să-mi schimb maşina şi vreau să-i iau un BMW 320d Touring şi doresc părearea ta desprea maşină deoarece unii zic că este submotorizată alţii că sunt probleme la condus generate de tracţiunea pe spate şi alţii de întreţinerea scumpă (am citit pe forumuri). M-am mai gândit la Mazda 6 dar motorul de 2,2l e scump la impozit iar cel de 2l are cică probleme şi în plus problema pieselor de schimb. Am condus până acum un Passat Variant 1,9D. dacă poţi spune-mi părerea ta referitoare la temerile mele.

  4. Salut George! Crezi ca e „pamanteste” sa gandesc ca pot aduce un a4 (din 2009) cu aprox 18mii de euro? Ai putea sa imi recomanzi alternative pentru acest buget? Masina trebuie sa fie pentru familie (3 membri) dar nu break (motive subiective). Multumesc si mult spor!

  5. Buna, tocmai am intrat pe acest autohaus recomandat de tine dar masinile imi depasesc bugetul de 8000 euro. Imi poti recomanda si altele in zona Koln? (locuiesc in Belgia). Multumesc!

  6. Buna. Am citit acest thread si as vrea sa va rog sa imi recomandati un autohaus sau un dealer din grupul VAG deoarece as vrea sa achiZitionez un Audi a3/ Vw 5 in 4 usi si nu am urmărit de mult site-ul mobile.de si nu stiu care sunt mai ok. As avea cam 7000€. Ce imi recomandati?

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.