Salonul de fete şi motociclete


Ştiu că suntem în post şi poate fetele care citesc blogul nu apreciază foarte mult aplecarea băieţilor către poze cu femei frumoase (cu toate că s-a demonstrat clinic că privitul după femei frumoase scade riscul de infarct). Şi cum ce e frumos şi Domnului îi place, vă invit la Salonul de Motociclete 2008.

Ca să trecem repede peste partea tehnică:
Agusta, Aprilia, Honda, Yamaha, Cagiva, Gilera, Ducati, Suzuki, Harley Davidson, Bombardier, Lifan şi alte câteva mărci pe care nu mi le amintesc pentru că probabil nu merită au adus toate noutăţile posibile. Notăm cu zece o Agusta de 119.000 EUR cu 205 CP şi viteză maximă de 315 făcută din carbon, o Suzuki naked de 185 CP serie la 12.900 EUR şi scuterele Yamaha Aerox de la 2.200 EUR. Hai treacă şi triciclul de la Bomardier de 20.000 EUR. Accesorii fără număr la preţuri bune şi o menţiune specială pentru geaca cu airbaguri la 350 EUR.

Pont. În spatele halei un antrenor face iniţieri gratis pe o Honda Transalp pentru cei care nu au pus încă mâna pe ghidon.

Toată treaba se întâmplă la Prisma 2 pe DN1 la Corbeanca între 17-20 aprilie. Intrarea este 10 RON.

Poftă bună la poze. (Cele cu fetele la baie se referă la faptul că erau atât de înfrigurate în hală că s-au dus să se încălzească la uscătorul automat)

Ultimele articole

Articole recomandate

4 Comments

  1. Da,…frumoase fete,…frumoase motociclete,..dar stii cat costa „intretinerea” si la una si la alta????In plus,….sunt in Irak,…si e mai greu sa le vizitez personal,cu toate ca as vrea!!!!Dar,…toti baietii de aici …iti multumesc!!!Ciao!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.