AM DEVENIT CYBORG!

Acesta nu este doar un gadget, este o unealtă! Este o sculă inteligentă care se poate dovedi eficientă în multe situații la care nu te-ai gândit pânaă acum. Cu un astfel de headset, construit să fie utilizat doar cu comenzi vocale în condiții în care ai nevoie de ambele mâini libere și permite apeluri video cu un sunet foarte bun chiar și într-un mediu zgomotos poți face economii masive într-o companie.

Ia de exemplu un expert în construcții sau instalații, pe care nu trebuie să îl mai urci în avion de trei ori pe lună, să plătești cazare, diurnă, masă și să îl ții departe de familie săptămâni întregi, doar ca să repare sau să evalueze niște sisteme complexe. Trimiți headset-ul prin curier la locație și oricine poate face treaba sub indicațiile live ale profesionistului cu experiență.

De aceea nu este nici ieftin, undeva pe la 2500 de euro în configurația de bază la care mai poți adăuga baterii auxiliare și chiar camere termice ori cu infraroșu. Ba chiar și un modul LTE pentru locurile unde nu ai WiFi, cum ar fi în vârful unei eoliene sau pe o fermă de panouri fotovoltaice unde ai de făcut niște reparații importante.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.