PC cu Windows la 400 Lei – IotaGo – E bun de ceva?

Ce e mic și încape într-un port HDMI de la televizor? Un computer complet cu Windows 10 Home pe 32 de biți. Prea multă informație deja, și da, acesta va fi un clip puțin mai tehnic însă menit să te lămurească dacă merită investiția înctr-un microPC ca Iota Go.

Răspunsul este din nou complicat, depinde de ce ai nevoie. Poate fi folosit ca un computer pentru copii ca să își facă școala online, și eventual dacă vrei să navighezi pe internet cu o tastatură și cu un mouse nu cu puținele butoane de la o telecomandă de TV. Nu prea reușește să ruleze YouTube la mai mult de 720p și chiar și acolo are ceva mici întârzieri. Poți să scrii însă mailuri de pe el, să faci o videoconferință cu cineva (deși aș folosi mai degrabă un telefon mobil pentru așa ceva) sau eventual să ai satisfacția că ai și un computer conectat la portul HDMI liber de la noul tău televizor.

Trebuie să te avertizez, este destul de gălăgios și o să îl auzi chiar și de la doi metri distanță pentru că ventilatorul de la interior nu este reglabil ca turație. Va sta pornit la viteză maximă pentru că temperatura interioară nu este mică deloc. Îți explic în clipul de mai jos cum am încercat să îl fac să funcționeze mai bine și de ce tu nu ar trebui să o faci.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.