Xiaomi Redmi 9, Note 9, Note 9 Pro – Care este diferența?

La fel ca toată lumea care caută un telefon Xiaomi am aceeași nelămurire: Sunt prea multe! Dacă te uiți pe pagina lor cu produse vei vedea zeci și zeci de modele cu specificații similare și cu prețuri foarte apropiate. Care e treaba? De ce sunt atât de multe și diferențele sunt atât de mici?

Se numește acoperirea fiecărui segment de preț, iar diferența dintre telefoane, la momentul lansării desigur este de aproximativ 30-35 de dolari. Un display o idee mai mare, o cameră în plus sau în minus, opțiuni de stocare și memorie RAM diverse și diferite tipuri de încărcare. Probabil undeva la sediu Xiaomi are un fel de ruletă pentru aceste specificații pe care le pun pe un telefon, sau pur și simplu un om care decide ce specificații și nume vor avea următoarele serii de telefoane.

La noi în țară se vând aproape 13 modele dacă le iei în calcul și pe cele care vin din alte piețe în mod neoficial. Am pus mâna pe trei dintre ele, cu diferențe destul de mici și m-am hotărât să explic acest fenomen. Sper că am reușit, pentru că recunosc că și mie mi-a fost greu. Totul ține de specificații și de asigurarea companiei că atunci când cauți un telefon, ei vor avea unul pentru fiecare buget disponibil. Poate mai dai un ban în plus ca să îți iei un model superior și da, vei găsi tot la ei unul.

Acestea sunt Xiaomi Redmi 9, Redmi Note 9 și Redmi Note 9 Pro, trei modele cu variațiuni aproape pe fiecare temă și cu diferențe minime de preț între ele. Iar mai jos este comparativul foto cu pozele neprelucrate în ordinea enumerată mai devreme, de la cel mai accesibil la cel mai puțin accesibil. Ține minte, Redmi 9, Note 9 și Note 9 Pro.

Ultimele articole

Articole recomandate

1 Comment

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.