Ce este Canon Cashback și ce Canon îți poți cumpăra acum cu reducere

Cashback

Mulți dintre urmăritorii de pe blog îmi spun în ultimele luni că filmările noastre arată tot mai bine. Dar calitatea de televiziune a filmărilor nu se înâtmplă pur și simplu. Pentru fiecare „un pic mai bine” trebuie să cheltuiești ceva mai mult. Așa am intrat în zona investițiilor cu patru zerouri în lei și tocmai de aceea când trebuie să investesc sunt cu ochii pe câte o campanie cum este Canon Cashback.

În iarnă am dat lovitura la ultimul Cashback. Mi-am îmbunătățit arsenalul cu un Canon 6D și un obiectiv 24-70 cu F2.8 care face filmările cu mașini și cele din studio infinit mai bune față de tot ce am avut înainte. La capitolul foto sunt deasemenea relaxat pentru că știu că am pe mână un full-frame și un obiectiv genial. Să scot un ˝bokeh˝ nu mai este o aventură ci un obicei. Doar timp să ajung la un curs foto dacă aș avea și sigur m-aș putea transforma într-un fotograf adevărat.

Dar să revenim la Canon Cashback și ce este el. Păi este o un tip de campanie promoțională care afară merge foarte bine de foarte mulți ani. E un mecanism prin care se returnează o parte din bani, consistentă, oricui cumpără oficial, indiferent de magazin, produsele din lista de reduceri. În cazul nostru,

Canon pune la bătaie de la camere mici pentru vloggeri începători până la camere foto și full-frame-uri plus obiectivele lor recunoscute ca fiind printre cele mai bune din lume.

Așadar, mai ai până pe 31 iulie să cumperi un produs Canon aflat în promoție, ca să primești înapoi o sumă de bani. Sumele alocate fiecărui produs sunt pe www.canon.ro/cashback, banii fiind virați cumpărătorilor direct în contul bancar. Valoarea sumei returnate este cuprinsă între 100 – 1000 RON, în funcție de produsul Canon achiziționat.

Tot www.canon.ro/cashback trebuie să te înregistrezi și să urmezi toți pașii iar plata cashback-ului se va face prin transfer bancar, în contul tău. Direct în cont, fără alte discuții dar în niciun caz cash.

Mare atenție. Trebuie să înregistrezi on-line cumpărătura și să completezi numărul de serie al produsului, să scanezi și să încarci o copie a facturii sau a bonului fiscal – pe acestea să fie mențioante clar denumirile produselor achiziționate și o fotografie a codului de produs și a codului EAN, aflate pe cutia produsului, în formularul de solicitare on-line. Apoi aștepți un email de confirmare a înregistrării. Dacă nu vine emailul, nu ești înscris. Înscrierea se poate face până pe data de 16 august 2015, până la miezul nopții.

Ce mi-aș lua eu din lista de Cashback? Păi să vedem ce avem. Camere și accesorii foto – video Canon din gamele EOS, PowerShot, Legria, Pixma, Speedlite, Selphy. Dă clic pe poză pentru varianta de rezoluție mare.

Canon flyer

G30 este o super cameră video dar și versiunile mai accesibile sunt bune dacă tragi mult video de vacanță sau chiar vrei să faci chestii mai profi. Selphy este cadoul perfect pentru oricine. Printează poze pe loc la calitate de laborator. Legria Mini X este perfectă pentru vacanțe sau pentru un cântăreț amator care să înceapă un canal de YouTube cu melodiile lui. Obiectivele mari sunt deasemenea tentații. Mie îmi mai trebuie un 70-200 pe care am pus deja ochii.

Ultimele articole

Articole recomandate

1 Comment

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.