😱😱 SONY XPERIA 1 – ECRAN 4K!! 😱😱

Acesta este singurul telefon din 2019 pe care îl știu cu ecran 4K. Sau aproape 4K pentru că nu respectă nici o regulă cu raporturl de 21:9. Doar niște reguli de cinematografie pentru că deh… e vorba de Sony. Sony Pictures sună cunoscut? Acesta este Sony Xperia 1 și nu este primul telefon cu un astfel de ecran, mai există un Xperia XZ Premium lansat în 2017, pe care nu l-am testat la acel moment pentru că nu era o variantă finală. Sau cel puțin așa am presupus atunci.

Ah, apropo, acesta este noul meu birou inteligent pe care îl vom prezenta în curând. 😱😱

Să știi că nu suntem doar cârcotași, l-am testat și chiar ne-a plăcut. Nu avea cum să fie altfel, este telefonul cu cel mai bun ecran de până acum. Din toate punctele de vedere și cu toate certificările posibile. Este superb și da, este cu mult peste Apple. Hmm, poate se apropie de Samsung… mai vedem.

Este de asemenea unul dintre cele mai puternice telefoane de pe piață cu Snapdragon 855 și cu peste 360.000 de puncte în faimosul și neimportantul benchmark AnTuTu. Și chiar și așa, nu este perfect. Mă uit la acel ecran, la rezoluție și apoi mă uit din nou la baterie. E mai mică decât pe galaxy S10. Mică rău.

GALERIE IMAGINI SONY XPERIA 1

Ultimele articole

Articole recomandate

4 Comments

  1. Ce îmi place foarte mult la telefoanele sony este faptul că ei niciodată nu încearcă să copieze concurență, întotdeauna fac ceva unic, ceva care este doar al lor, si ușor de recunoscut. Poate că de asta îmi place sony atât de mult. Sunt unici. Mulțumesc George Buhnici pentru review

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.