Update: Black Friday la Flanco + Ora magică din weekend

flanco

Cei de la Flanco au prezentat pe site ofertele de Black Friday. Mergeți acolo să le vedeți. Deja o parte din produse sunt cu stoc epuizat.

Dar cele mai interesante lucruri încep de mâine în magazinele Flanco Băneasa și Promenada conform programului de aici. Ce pot să vă spun acum este că mâine la Flanco Băneasa între orele 13:00 și 14:00 veți găsi TABLETA SAMSUNG  TAB3 T113 7” QUAD-CORE 1GB/8G/AGPS B la doar 99lei și 2IN1 ACER  S1002-10H6 10.1” INTEL Z3735F/2GB/32GB/500/WIN10 la doar 799lei. Dar și alte oferte vor fi anunțate în timpul Orei Magice de fratele meu, Marian Buhnici.

Ne vedem acolo!

 

Ultimele articole

Articole recomandate

18 Comments

 1. My mistake…am uitat sa pun ghilimele de rigoare („WOW”).

  Oricum..vad ca fratiorii Emag au avut-o cu 300 RON zilele astea…asa ca tot mirat raman de pretul de 99RON

 2. Cu tot respectful pentru informatiile pe care le oferi, dar te rugam sa nu informezi complet pe viitor. Am fost astazi in Flanco la ora specificata si erau doar 2 tablete pe care se bateau 30 de pers.

 3. George , am si eu o singura intrebare …. Mi-am cumparat de black friday un lg g flex 2 cu 1200 de lei , cred o sa vina luni sau marti , si am vazut ca ai facut review in august , o singura intrebare am : Cum merge pe android 5.1.1 ? Se descurca bine la gaming ? Deoarece am auzit ca dupa update , cei de la LG au fixat performanta la 1.57 GHz la toate procesoarele , am luat varianta de 2 gb ram , de asemenea . Multumesc mult si o zi placuta in continuare ! :)

 4. Era bine de mentionat ca era doar o nenorocita de tombola.
  Stii… unii dintre noi nu au timp de pierdut.
  Da, era o oferta buna daca era pe bune.
  Da, am pierdut timp degeaba si frumos ar fi ca data viitoare cand mai faci anunturi din astea sa dai toate detaliile.

 5. Da, am fost.
  Culmea e ca zilele de BF chiar am fost de 5 ori in Flanco, atat baneasa cat si Promenada.
  Am luat 2x samsung galaxy A3 + 2x cadruri micro sim de 16 g + o camera evolio.
  La Ora magica am urmarit tableta, pentru piticul meu. Dar n-a fost sa fie. Nu am participat la tombola pentru ca ma grabea piticul sa il duc la somn.
  Dar, la fel ca multi altii, am fost crezand ca o sa fie timp de o ora tableta la pretul specificat.
  Adevarul e ca nici tu nu aveai cum sa stii tot procedeul, avand in vedere ca 4/5 angajati Flanco nu stiau cand e ora magica si ce se intampla in acel interval.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.