PROPAGANDA NU A FOST NICIODATĂ ATÂT DE PERFIDĂ – SANDY MUNRO #IGDLCC 216

Adevăratul titan al industriei auto este Sandy Munro, care revine în podcastul #IGDLCC la scurt timp după ce a stat de vorbă cu Elon Musk despre noul Cybertruck și viitorul industriei auto. Rămâne convins că viitorul apropiat este al mașinilor electrice dar mai ales al celor făcute bine în China. Își păstrează predicțiile referitoare la trecerea pe locul întâi al BYD însă Tesla rămâne compania cu cel mai bine vândut model din lume. Cum e posibil? Află din episodul 216 IGDLCC.

Poți asculta interviul în format audio aici sau pe orice platformă de podcast.

Sandy Munro este la a doua prezență aici. Îl poți vedea sau asculta în episodul 169 de acum un an aici.

Membrii care ne susțin cu donațiile lor lunare au văzut și acest clip în avans. Mai sunt multe în secțiunea dedicată lor. Toate clipurile pentru membrii de pe YouTube sunt aici!

Dacă ești încă aici, poate arunci o privire pe magazinul nostru de gadgeturi, Gadget Boutique – www.gb.ro

Ultimele articole

Articole recomandate

2 Comments

 1. Bună George, sunt cetățean român stabilit în Suedia. Nu am știut cum să-ți scriu în sectorul de “case bune” și anume la “casa Buhnici2”. Chestie e doar să prinzi ideea.
  Pot să încep cu ideea ca dacă ai mai face o casă “casa Buhnici3” ai putea să-i spui și “casa Barbie”. Asta spun pentru ca m-am uitat la majoritatea postărilor tale la casa nouă și casa veche, iar materialele “inovative” pe care le folosești sunt majoritatea din plastic. Începând cu ferestrele și până la toate follile, benzile, țevile care sunt din plastic nu folosești nimic natural. Spun asta pentru ca sunt în Suedia de prin 2007 și am lucrat în domeniul renovărilor. Toate tehnicile avansate promovate pe care le folosești sunt de nivel înalt cu proveniență germană, ceea ce pentru România pare ceva special, dacă urci mai în sus de Germania și ajungi prin Suedia ai să observi ca calitatea germană este una precare dar la un preț bun.
  Mi-au plăcut postările tale dar cred ca ai putea să urci puțin calitatea și imaginea românilor ca produsele germane sunt cele de cea mai bună calitate. Felul de materiale și stilul extrem de simplu și ingenios din Suedia ți-ar schimba cu siguranță felul de a gândi atunci când investești o sumă enormă de bani într-o renovare sau construcție nouă.
  Dacă ți-am trezit interesul pot să-ți dau mai multe idei și sfaturi mult mai naturale și simple.
  Cu stimă
  Sava Vulpe
  Suedia

  • Abia aștept să aflu mai multe. Ce parte din plastic ai vrea să vezi schimbată? În afară de tâmplăria PVC la standard pasiv, unde ai văzut plastic? La #casabuhnici am mers pe lemn cu aluminiu dar la #casabuhnici2 am mers pe o variantă mai accesibilă însă tot la standarde pasive.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.