CURIOSITY 206 – INVAZIA ELECTRICELOR, REPRESIUNE GLOBALĂ, INCOGNITO E FAKE, VODAFONE + MICROSOFT

Bună dimineața la cafelutză și bine v-am regăsit la o nouă ediție Curiosity, înapoi în studio. Ne-am întors cu toții după un CES lung și plin de tehnologie și nici nu am apucat să publicăm jumătate dintre ele. Urmează o serie lungă de mașini spectaculoase, ,gadget-uri mai mult sau mai puțin accesibile dar cu siguranță utile, și știri din tehnologie.

Începem ediția de astăzi cu cel puțin 2 meme-uri numai bune de urmărit, ne minunăm cum ministrul educației din Franța își trimite copii la o școală privată, a venit frigul peste tot în lume, cu extreme în zone care abia dacă au văzut vreodată zăpadă, și oamenii stau la coadă pentru o geantă de sandvich-uri de 3000 de dolari.

Oamenii o iau razna în avioane, youtube s-a supărat pe cei care nu plătesc și blochează reclamele și efactura este.. o chestie complicată, cel puțin momentan.

În alte știri despre tehnologie, Apple a depășit Samsung la vânzări globale și este acum pe primul loc în lume, copiii vor să plece din România iar Google te urmărește chiar și în modul Incognito, apoi recunoaște asta dar nu spune de ce și preferă să plătească amenzi.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.