Categorie: Ponturi

Pont de afacere cu elicoptere

Aşa arată oferta pentru pasagerii Delta Airlines care zboară de la Bucureşti la New York. O afacere care poate fi extinsă, cred eu, şi pentru Bucureşti mai ales acum, după 1 septembrie de când traficul s-a întors acasă iar oraşul este din nou o coadă kilometrică.

Ajungi in Manhattan cat ai chema un taxi

Pasagerii care calatoresc cu Delta pot acum sa reducă timpul unui drum de la aeroportul JFK pana in Manhattan la opt minute, datorita noului nostru parteneriat cu US Helicopter (faţa de 40-60 de minute sau chiar mai mult, cu taxiul). Clientii nostri pot folosi cursa regulata de transport US Helicopter care acopera traseul de la Poarta 11, Terminalul 3 JFK pana la cele doua heliporturi din New York: Downtown şi Midtown Manhattan.
Costul biletelor pentru serviciile US Helicopter pornesc in prezent de la 159 USD un drum, daca sunt cumparate prin US Helicopter pe www.flyush.com. US Helicopter opereaza 27 de zboruri zilnice, de luni pana vineri, intre iesirea Delta, Terminalul 3, Poarta 11, aeroportul JFK si heliporturile din Manhattan: Downtown in apropiere de Wall Street si Atlantic Metroport pe strada East 34 in Midtown.