Nu Ne Mai Plac TELEFOANELE MICI? – ASUS Zenfone 10

Faceți cunoștință cu ASUS Zenfone 10.

Oare s-a terminat era telefoanelor mici? Nu ne mai plac? Sau poate ne-am obișnuit prea mult cu ecrane mari și de cele mai multe ori greu de ținut și aproape imposibil de folosit cu o singură mână.

Adevărul este că nu mai sunt mulți producători care fac telefoane mici. Dacă acum 10-12 ani norma pentru un telefon mare era de 5.7-5.8 inci, acum aceasta este la 6.6 inci. Cele cu ecran de 6 inci sau mai mic sunt deja pe cale de dispariție, sau poate sunt foarte slabe ca performanță. Cred că de aici vine și problema, nu mai produce nimeni telefoane de top cu dimensiuni mici.

ASUS însă a zis să mai dea o șansă acestei diagonale cu ASUS Zenfone 10, și când o să auzi că are toate tehnologiile și capabilitățile unui smartphone de top într-o carcasă ușor de ascuns în palmă, cred că o să îți schimbi părerea.

Afurisitul ăsta mic este și cel mai puternic telefon la dimensiunile lui, și încă nu îmi dau seama cum au băgat o baterie atât de mare la interior, cel puțin față de Zenfone 9. Iar camerele, oh camerele, poți să alergi cu el pe scări și tot obții o imagine mai bună decât prietenul tău cu iPhone care stă pe scaun. La numite aspecte desigur. 

L-am folosit aproape o săptămână ca telefon principal, iar acestea sunt impresiile mele despre această mică bijuterie controversată. Dar înainte de asta, dă un like și comentează la acest video, care este diagonala ta minimă pe care ai putea să o folosești pe un telefon. Sunt sigur că te pot contrazice la finalul acestui review.

Ultimele articole

Articole recomandate

1 Comment

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.