Metode anti-radar

Dacă nu ai reuşit să scapi de radar cu atenţie, cu o atenţie sau cu un detector, ia de aici.

link

Ultimele articole

Articole recomandate

7 Comments

 1. exita portiuni de drum pe care poti sa te grozavesti calcand pedala,bazandu te pe tine si pe autoturism,cAT MAI REPEDE ITI DAI SEAMA ca e mai cuminte sa te potolesti,in localitatati risti sa ti pierzi libertatea,sosele inguste carute, mopede un talmes balmes balcanic ,te cumintesti,asa circuli si maine,….

 2. Nu pot intelege de ce cineva care e prins cu 100km/h in localitate de exemplu nu are atata coloana vertebrala incat sa isi asume ce a facut. Majoritatea stau si se milogesc la politist, inventeaza tertipuri, scuze, patetisme samd. Blocam inutil 5 institutii si 400 de oameni pentru ca la noi se poate. Daca tot suntem haiduci sa fim pana la capat, dar nu ne e in caracter ce sa faci.

 3. Snobismul e foarte mare in aceasta tara numita Romania. Portretul unora dintre concetatenii nostri este in felul urmator: „Mama, am mers cu 120 in localitate si m-a oprit garda, dar am scapat cu o sticla de wisky…”, dar ceea ce nu se precizeaza este faptul ca in antiteza cu comportamentul lui in timpul povestirii(„ce tare sunt eu”) este comportamentul la fata locului: „Hai sefu’, va rog io mult ca ma grabeam ca naste nevastamea, ca o sa mai am un copil, ca trebuie sa ajung la spital, ca vin de la munca, etc.”. Demintatea, pe care multi spun ca o au, implica si asumarea responsabilitatilor vizavi de faptele pe care le-ai savarsit.
  Sper ca m-am facut inteles si sper ca cel putin o singura persoana din 21 de milioane a invatat ceva din paragraful meu…

 4. sal…avetzi grija cu detectoarele in U.E eu mi-am luat 143 e amenda pe care …atentie…nici macar nu il aveam instalat,erau doar ventuzele in geam,dar au zis ca amenda este ptr detinerea detectorului,nu conta ca il foloseam sau nu….de parca nici nu am fi in intrat U.E

 5. ba nu fiti neatenti ca si Sandu …detectorul radar este perfect legal. sa va stiti bine dreptul si deschideti ochii ca politistii sunt mai prosti ca noaptea. astia stiu legile de acum 20 ani.

 6. Referitor la folosirea detectorului de radar, va recomand o chestie pe care eu am facut-o si este eficienta, asta ca sa stati FARA GRIJI ca se vad ventuzele sau l-ati uitat in masina si de aici alte efecte colaterale.Mai precis:
  -am demontat carcasa de plastic a detectorului
  -am „tras” cablu ascuns prin tapiterie la plafoniera
  -am izolat partile principale ale detectorului
  -am introdus detectorul intre tapiterie si plafon
  -astfel il pot porni/opri cand vreau, nu stau cu griji si aparatul se afla in punctul cel mai inalt al masinii, astfle incat detecteaza unda mai devreme.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.