LUPTA LUI @Malin Bot CU “SISTEMUL MAFIOT” din ROMANIA – #IGDLCC 157

L-am urmărit de mai bine de câțiva ani pe social media. L-am observat deseori la proteste, și deși știrile din ”presă” (observați vă rog ghilimelele) nu îi fac dreptate, am observat un lucru. Nu are nici un fel de asocieri cu nimeni din politică. A dat în toți cu același elan și curaj, și vocea lui devine din ce în ce mai prezentă. Din păcate, gurile rele sunt multe, și reușesc să îi acopere câteodată vocea în social media, pe YouTube, și poate chiar și în viața personală.

Mălin Bot este însă un luptător împotriva nedreptății, și deși ia fiecare bătălie foarte personal, reușește să îi ajute pe mulți dintre cei care îl urmăresc. Ați cerut un podcast cu el, iar acum este aici, LIVE, fără perdea, și ne va spune tot ce știe despre acest sistem corupt, Mafiot, al peisajului politic românesc.

Ultimele articole

Articole recomandate

2 Comments

  1. Referitor la actiunea declansata impotriva lui George , aceasta a fost un test . S-a testat reteaua de „asasinare” a contracandidatilor pentru 2024 . Din pacate pentru George .La fel si in cazul Deliei .

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.