CURIOSITY 144 – România în Schengen, Războiul Cipurilor, AI și Meta, Rolls Royce Spectre, CryptoFun

Bună dimineața ”la cafelutză”! Este sâmbătă și venim cu știri proaspete din internet și tehnologie în episodul 144 al Curiosity. Bine te-am regăsit la podcast-ul nostru preferat și îți dorim un weekend cât mai liniștiti și mai relaxant.

Astăzi vorbim despre război, nu s-a terminat, e aici aproape de noi și ne trec fiorii pe șira spinării când ne gândim cât de departe se poate ajunge cu acest conflict. Analizăm puțin piața smartphone-urilor, cu Samsung și Apple în fruntea topului, și venim cu informații noi despre cele mai cool gadget-uri, cum ar fi telefonul concept de la Motorola care se rulează pe verticală și despre motorul electric care poate fi instalat în câteva secunde pe orice bicicletă.

SUA mărește lista neagră a companiilor din China și impune niște restricții și sancțiuni greu de înghițit, iar Meta își face de cap în VR și Metaverse. AI-ul începe să fie din ce în ce mai discutat în industria foto, video, și chiar audio, iar în spațiu se întâmplă mai multe lucruri decât ți-ai putea imagina vreodată.

 

 

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.