CURIOSITY 89 – Telefoane ce spionează, iPhone cu USB-C, Internet și Intimitate, Bitcoin pe Twitter

Bine te-am regăsit la un nou episod CURIOSITY cu știri din tehnologie, domeniul auto, știință și spațiu și chiar și puțin crypto. În acest episod îți spunem ce am testat în ultima vreme, dacă merită sau nu iPad pro 12.9 și avem câteva recomandări de site-uri nepromovate care o să îți placă. Între timp în tabăra celor de la Microsoft se întâmplă lucruri interesante, avem nu mai puțin de opt gadget-uri noi, care mai de care mai puternice și mai subțiri. Uniunea Europeană vrea USB-C pe toate dispozitivele, inclusiv pe telefoanele de la Apple iar DJI ”scapă” din nou pe internet specificațiile noii drone Mavic 3 Pro. Trebuie să recunosc că sunt impresionat, pare a fi cea mai bună dronă de până acum cu 46 de minute autonomie de zbor, cameră wide și ultrawide și un senzor care concurează cu camerele pe care le folosim noi în studio.

Apropo, știai că poți să downloadezi mai nou clipuri de pe YouTube Premium și pe desktop? Momentan e în Beta această opțiune însă sunt sigur că o vom vedea în curând și public. Urmează apoi câteva informații despre camera noului și mult așteptatului Google Pixel 6 Pro, discutăm despre intimitatea pe internet și cum se împart părerile în acest moment și Lituania îți recomandă să arunci telefoanele chinezești pentru că au găsit din nou spyware instalat pe ele.

Nu-i așa că preferi să lucrezi pe laptop-ul personal în locul celui primit de la serviciu? Hai să îți spun de ce e asta o problemă. Probleme sunt și în spațiu cu toaleta de pe Inspiration 4, nava care a transportat pentru prima dată turiști în orbită pentru 72 de ore. Lucrurile devin complicate atunci când nu ai pregătire de astronaut.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.