Secretul Elrond, de la $200 mil la $5 miliarde – Beniamin Mincu – #IGDLCC LIVE – E113

Acum aproape doi ani Elrond era un nume pe care îl știai poate doar din Lord Of The Rings. Acum este o companie a cărei valoare este de câteva miliarde în care au încredere din ce în ce mai mulți oameni. Chiar și noi am acordat votul de încredere astăzi, la mai bine de una an de la primul nostru interviu cu Beniamin Mincu, fondatorul Elrond. Anunțul cel mai special va avea loc mâine în cadrul LIVE-ului săptămânal de Crypto-Vineri dar mulți dintre voi cred că v-ați dat deja seama despre ce vorbim.

L-am chemat pe Beniamin astăzi ca să reluăm discuția anterioară de unde am lăsat-o și să vedem ce planuri au pe viitor. Avantajul unui IGDLCC LIVE este că putem lua și întrebări, așadar, spune-ți ce vă trece prin minte și hai să vedem ce răspunsuri primim.

Începem această ediție, ca de fiecare dată cu același mesaj: NU investi decât banii pe care ești dispus să îi și pierzi! Ai văzut cât de mult poate fluctua toată piața de Crypto în mai puțin de o zi, și dacă nu stai geană cu ochii pe grafice riști să pierzi și jumătate din ce ai ”băgat” săptămâna trecută.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.