CURIOSITY 88 – Tab S8 Ultra, Gaming IKEA, Facebook pentru Copii, Înviem Mamuții, Turism Spațial

Bine te-am regăsit la cea mai norocoasă ediție CuriosITy de până acum, cea cu numărul 88. Nu știu exact ce legătură are dar mergem mai departe cu știri din tehnologie, stiință, spațiu și automobile, presărată cu puțin crypto la final. Vă spunem care sunt planurile pentru Tesla veche, adică Emma, și de ce ar trebui să îți faci urgent update-ul de securitate 14.8 dacă ai vre-un dispozitiv Apple. Apropo, fără nici o legătură, ai văzut primul episod din seria Fake vs Real de pe Cavaleria? Între timp aștept din nou cu mare nerăbdare un colet de la DHL, mulțumim DHL, vă spun cine vine la IGDLCC duminică seara, și vorbim despre noile telefoane de la Apple, primele cu 120 Hz.

În timp ce noi vorbim de telefoane și tablete cu ecran de 14.6 inci, turismul spațial este în floare. Dacă Blue Origin, Virgin Galactic și alți doritori au ajuns doar din greșeală pe orbita pământului Space X a trimis patru turiști în spațiu pentru 72 de ore. Vreau și eu!

Următoarele subiecte pe lista de astăzi sunt GoPro Hero 10, OLED-urile mai luminoase, în teorie, și faptul că pe Facebook îl cam doare în cot de sănătatea mentală a copiilor de pe Instagram. Ah, și Colossal, un start-up cu idei interesante vrea să readucă mamuții la viață prin combinarea ADN-ului cu al animalelor deja existente pe planetă.

 

Ultimele articole

Articole recomandate

2 Comments

  1. Buna,

    Ce imi mai puteti spune despre Huawei Watch GT 2 Pro. Cum va mai merge? A facut ceva probleme?

    Sunt femeie, 34 ani, si nu stiu daca sa mi-l iau sau nu.

    Multumesc,
    Simona

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.