Garmin Fenix 6 Pro Solar – Review după 6 luni

Garmin este unul dintre puținele brand-uri care îi vin în minte unui sportiv atunci când caută gadget-uri și aparatură pentru monitorizarea sportului. Chiar zilele trecute mă uitam după un suport special de bicicletă care să îmi permită să dau la pedale din confortul sufrageriei atunci când va fi vremea nefavorabilă și am rămas chitit pe unul de la Garmin. Mi-am creat niște obiceiuri sănătoase la care nu vreau să renunț.

Garmin sunt și ceasurile inteligente pentru sport pe care le port cu mine de mai bine de un an, prima fotografie cu mine de mai jos e făcută în toamna anului 2020. Fenix este de asemenea cel mai cunoscut brand printre sportivi și asta din câteva motive. Are printre cei mai buni senzori de puls și accelerometru din piață, vine și cu barometru, altimetru și alte opțiuni pe care le apreciază cei care urcă des pe munte, și mai nou se încarcă și de la soare. Bine, ajută la creșterea autonomiei cu vreo 10-15%, ar trebui să îl lași în soare câteva zile ca să îl încarci doar așa.

Partea bună este că autonomie este încă exemplară, pentru că Garmin a refuzat să pună ecrane OLED animate pe ceasurile lor. Și bine au făcut, notificările nu trebuie să fie în format video, iar la capitolul antrenaente un sportiv de performanță știe deja ce are de făcut, nu mai are nevoie de coaching.

Așadar, hai să îți povestesc experiența mea cu Garmin Fenix 6 Pro Solar, timp de mai mult de șase luni în clipul de mai jos.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.