CuriosITy 86 – Huawei P50 Pro, Apple iPhone 13, Digitalizare RO, Țeapa Freedom Phone, Vaccinare..

Bine te-am regăsit la o nouă ediție CuriosITy cu știri din tehnologie, domeniul auto, spațiu și mai nou și știință. Am introdus un segment nou în care vorbim de tehnologii noi care ne pot îmbunătăți sau chiar salva viața, și ne vor ajuta să salvăm poate și bucățica asta de stea pe care locuim cu toții.

Surpriza ediției de astăzi este că nu vorbim despre Elon Musk. Atât. Mergem mai departe cu detaliile complete despre Huawei P50 Pro, eveniment la care a asistat colegul nostru Andrei, și găsiți un clip mai detaliat pe Cavaleria.ro. Apoi avem ceva vești și pentru mult așteptatul iPhone 13, disclaimer, s-ar putea să ne luă fiecare câte unul acum că vine cu ecran de 120 Hz. Lipsa cipurilor este prezentă în toată lumea și mai nou îl afectează și pe George care nu reușește să pună mâna pe o Tesla Model Y, îți dăm sfaturi despre cum să cumperi PS5 și ponturi despre ce să nu cumperi.

În timp ce am scris eu acele rânduri de mai sus și am filmat emisiunea, Google Facebook și Amazon au mai băgat în buzunar câteva sute de mii de dolari, în total zeci de miliarde doar în primele trei luni ale acestui an. Toată lumea stă acasă, folosim internetul de două ori mai mult, cel puțin, și consumăm mai multe electronice ca niciodată.

 

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.