CuriosITy 43 – Electrice de la Wolkswagen, Google Maps și COVID, Apple și Tesla, Crypto sângerează

Observ că Intro-ul nostru devine din ce în ce mai scurt însă reușim să ne distrăm din ce în ce mai mult. Sper să vă informeze și să vă amuze acest episod care începe cu o dezbatere despre planurile de domniație mondială ale lui Wolkswagen pentru mașinile electrice. Începem cu ID3, o mașină pe care am avut ocazia să o vedem acum câteva zile prin amabilitatea unui urmăritor de-al nostru și îi mulțumim pe această cale lui Vasile. Dacă tot vorbim de mașini electrice, California se gândește să interzică complet mașinile cu combustie. Ar fi un pas mare pentru omenire și o demonstrație că un stat atât de mare decide să fie mai prietenos cu locuitorii săi. Imaginează-ți doar cât de curat va fi aerul fără poluarea mașinilor.

Vorbim din nou despre Covid, așadar te rugăm poartă mască. Google Maps va afișa în curând în anumite zone de test, o hartă a focarelor de infecție tocmai pentru a le putea evita. Datele sunt luate evident din telefoanele utilizatorilor, cu permisiunea lor probabil. Ne așteptam la asta și considerăm că este absolut necesar în limitarea virusului. Dacă nu crezi încă nici acum în el, nu este numai problema ta ci și a celor cu care intri în contact, așadar te rugăm din nou, poartă mască.

Se zvonește că Apple ar vrea să introducă ecrane Mini LED pe următoarele iPad-uri. O veste bună pentru cei care folosesc tableta în spații foarte luminoase sau chiar afară. Va fi cel mai luminos dinsplay de tabletă de departe.

Am testat OPPO Watch în ambele versiuni, și revenim în curând cu un review complet pentru el. Tesla are mari probleme cu cipurile din China. Așa este când vrei să te extinzi și să crești mare într-un timp foarte scurt. Da, și Elon are presiuni din partea companiei. Drona cu cameră pentru supraveghere de la Ring face valuri pe internet și este o idee cel puțin bună ca să nu mai cumperi camere fixe pentru casa ta. O singură cameră care zboară prin toată casa atunci când detectează mișcare.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.