CuriosITy 33 – Twitter hăckuit, Huawei banat în UK, Cameră video 12K, Galaxy Note 20

Bine te-am regăsit la o nouă ediție CuriosITy, sperăm că ești bine. Că ești atent la ce faci și cum faci și că ești bine acolo unde ești. Astăzi vorbim mai mult despre ”virusul ăsta afurisit” pentru că se pare că e nevoie. E nevoie să înțelegem că nu este o glumă și chiar dacă nu ne bagă încă nimeni în casă cu forța poate ar fi momentul să stăm noi cuminți. Batem recordul la numărul de cazuri zilnice, în fiecare zi și asta ar trebui să ne dea de gândit.

În alte știri, Huawei este banat și în Marea Britanie, dar la un nivel mai înalt. UK nu va mai cumpăra antene de 4G și 5G de la Huawei și le vor înlocui pe măsură ce trece timpul cu antene de la alți producători. China spionează atât la ei în țară dar și prin lume, la fel face și Iran și probabil toate țările care pot face asta. Twitter a fost hăckuit și mă refer aici la conturi mari precum al lui Elon Musk și Obama.

Oppo vine cu încărcare de 125W pentru telefoane și se zvonește că Samsung Galaxy Note 20 va avea același procesor slăbuț de pe Galaxy S20.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.