CURIOSITY 196 – BF 2023, ȚEAPĂ ȘI SALARII, S24, CĂȘTI CU PULS, TESLA 2023, WINDOWS CU AI, BTC RUPE

Ți-ai pregătit cafeluța? Sper că da! Curiosity 196 este aici și te așteaptă cele mai noi știri de tehnologie, despre știință, din lume și de acasă, precum și cu și despre Inteligența Artificială.

Pe scurt, Curiosity 196 sună cam așa.

Un hoț din Vaslui a spart o mașină din apropierea unei biserici, ca să fure 7 lei.

Un anticar din Franța a apărut în instanță, acuzat că a înșelat un cuplu plătind 150 de euro pentru o mască africană pe care a vândut-o apoi pentru 4,2 milioane de euro.

Uniunea Europeană (UE) intenționează să ajute țările din Balcanii de Vest să implementeze reforme necesare pentru integrarea în blocul bogat cu o investiție de 6 miliarde de euro.

Câteva leak-rui cu husele pe Samsung S24 arată că design-ul telefonului nu va fi unul foarte diferit față de S23 și față de modelele predecesoare cu care am fost obișnuiți.

YouTube blochează toate ablock-erele. Compania încearcă din mai să rezolve această problemă, atlfel cum i-ar converti pe oameni la YouTube Premium.

Microsoft a adăugat în ultimul update pentru Windows 11 un chatbot denumit „Copilot” care are rolul de a-ți face viața mult mai ușoară.

Google dezvoltă o metodă de monitorizare a ritmului cardiac folosind căști cu tehnologie de anulare activă a zgomotului (ANC)

Google a introdus o funcție nouă prin care utilizezi Lens făcând o poză unei probleme de matematică, iar inteligența artificială rezolvă această problemă cât ai clipi.

NASA a lansat imaginile cu rămășițele unei stele care a explodat acum 1,500 de ani și care se află la o distanță de 16 mii de ani lumină față de pământ.

Toyota Tacoma X-Runner este un concept foarte interesant, un sport truck, ceva mai puțin întâlnit, cu niște performanțe foarte interesante.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.