CUM NE **** STATUL DE BANI – CLAUDIU NĂSUI #IGDLCC 202 PODCAST

CUM NE **** STATUL DE BANI, unde poți înlocui steluțele cu cel puțin trei variante colorate de cuvinte din argoul limbii române.

Invitatul #IGDLCC 202 este Claudiu Năsui, un politician român și economist (CFA), deputat în Parlamentul României, ales în 2016 în circumscripția București. În 2021, a fost ministru al Economiei în cadrul Guvernului Florin Cîțu, devenind cel mai tânăr ministru dintr-un guvern al României. A gestionat răspunsul economic al guvernului la pandemia de COVID-19 oferind firmelor ajutoare financiare. Eu nu le-am accesat. Nu știu dacă regret asta.

Năsui este membru al Uniunii Salvați România (USR) și este cunoscut pentru pozițiile sale liberale și pentru activismul său în domeniul transparenței guvernamentale. Este un critic vocal al corupției și bricrației din România. În 2014 mi-a prezentat la ProTV proiectul Open Budget care îți arată unde se duc banii statului.

Năsui este un politician ambițios și este probabil să joace un rol important în politica românească în viitor. Cu o singură condiție. Să nu fie eliminat de cancel culture. Te încurajez să vezi interviul cu el ori să îl asculți mai jos.

Dacă mai vrei să vezi/auzi o discuție cu un Chartered Financial Analyst, recomand discuțiile cu Dragoș Cabat.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.