CURIOSITY 158 – SPIONI DIN CHINA, IPHONE 15, TESLA LA 25.000, AI PE GOOGLE ȘI BING

Bine te-am regăsit la emisiunea noastră preferată de tehnologie, știință și Inteligență Artificială. Sper că ți-ai pregătit cafelutza, pantalonii confortabili și canapeaua ta preferată pentru aproape două ore de discuții despre viitor. Începem cu baloanele din China care mai nou spionează de sus Statele Unite, și pe care americani le doboară cu avioane de vânătoare. Discutăm din nou despre iPhone 15, sau 16, că nici noi nu mai știm care din ele apare anul acesta, și desigur despre știrea săptămânii, cum Microsoft și Google lansează un modul de inteligență artificială direct în browser.

Al lui Microsoft se pare că merge mai bine, iar Bing are o nouă șansă să fie browser-ul preferat al utilizatorilor, pe când AI-ul lui Google face cam multe greșeli, mai ales în timpul evenimentului de lansare. Poate o fi chiar el cel care a rătăcit telefonul de demo.

În plus, pentru pasionații de mașini electrice, bachiar pentru tot poporul, s-ar părea că Tesla se pregătește să lanseze în sfârșit mașina aia ieftină de 25.000 de dolari. O să fie bătaie pe ea, vă spun.

 

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.