COMUNICAREA CONSTRUIEȘTE, REPARĂ și aduce FERICIRE #IGDLCC SPECIAL – DUMITRU BORȚUN

Acesta este un episod introductiv despre comunicare, lucrul care ne face să fim mai buni în orice context al vieții noastre, profesionale, personale și familiale. Este primul din această serie despre comunicare, iar episodul al doilea este disponibil deja pentru membrii canalului de YouTube.

Desigur, pentru că vorbim despre comunicare, Dl profesor Borțun este cea mai bună alegere pentru acest subiect, pentru acesr curs, pe care dânsul îl prezintă chiar și companiilor sau persoanelor interesate de acest subiect. Dacă ar fi după mine, înainte de orice materie aplicată, acest curs ar trebui predat în școli, cu lux de amănunte. Și nu un curs, sau un semestru, ci un an de materie, încă din clasele 5-8.

 

Ultimele articole

Articole recomandate

1 Comment

 1. Buna ziua domnule Buhnici.

  Vrea sa va spun ceva in legatura cu gradul de civilizatie cuantificat dupa cat de mult arunca oamenii pe jos.

  Eu sunt stabilit in Germania din 2010. Lucrez la o practica privata de radiologie.

  1. De pe geam vad oameni germani care isi golesc pe locul meu de parcare scrumiera, care fumeaza pe gazon si arunca tigarile pe iarba, care lasa cainele sa isi faca nevoile pe iarba si mai rau, care daca trebuie sa mictioneze vin dupa colt si isi fac nevoile pe zid(asta nu am inteles niciodata dece oamenii mictioneaza tot timpul impotriva zidului).
  2. La lucru ma duc doar cu bicicleta. Pe marginea drumului sunt pungi de McDonald aruncate de pe geam si multe sticle de sampanie sau vn sau bere lasate pe margine pe iarba.

  Mi-ar placea sa nu ne mai simtim inferiori si sa credem ca in Germania umbla cainii cu colaci in coada.

  Plus ca domnul ala care a golit balta de apa cu matura (mentionat de Prof. Bortun din excursia lui) ar fi considerat chiar si de catre germani putin sarit de pe fix.

  Se zice ca traveling broadens the mind dar eu cred ca varinata corecta e traveling si spending some years there broadens the mind.

  Va salut si respect.

  Catalin Sabou Teodor

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.