CURIOSITY 123 – TELEPORTARE, VÂNT pe MARTE, iPhone 14 FĂRĂ NOTCH, Nothing Phone 1, Golf R și BMW M3

Bine te-am regăsit la o nouă ediție Curiosity, mai condensată dar la fel de plină de noutăți din tehnologie, știință și spațiu. Vorbim despre teleportare cuantică și cum este un pas în direcția potrivită pentru tehnologie, despre mașina de la Google Maps, plină și ea de tehnologie, dar și despre Pixel Notepad, telefonul pliabil de la Google care se pare că a fost amânat din nou.

iPhone 14 vine fără notch, dar cu două găuri mari în ecran pentru senzorii de cameră frontală și de recunoaștere facială, iar următoarele căști AirPods Pro 2 vor fi semnificativ mai scumpe. Instagram face valuri cu noul redesign de logo, mici schimbări pe care le observi cu lupa și dacă le pui unul lângă altul, dar și despre fontul controversat care s-ar putea să își facă loc și în textul și descrierea postărilor, și cu siguranță pe story.

Vom avea un nou Moto Razr, mai bun, mai rapid și probabil și el mai scump. Voyager 1, prima sondă spațială încearcă să ne comunice ceva de dincolo de galaxie, iar Perseverance caută motivele pentru care bate vântul pe Marte.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.