CUM SĂ ÎȚI SALVEZI SPATELE ȘI OASELE FĂRĂ PASTILE ȘI „CUȚIT” – DR. VALENTIN HIOHI #IGDLCC 206

Nu-i așa că e fascinant cum niște oase și câteva ligamente pot susține întreaga noastră existență? Să aruncăm o privire la ce face domnul doctor Valentin Hiohi și la cele mai comune probleme de coloană pe care le tratează. Astăzi stau de vorbă cu un specialist remarcabil în domeniul ortopediei, care și-a completat formarea profesională la prestigiosul Spital Sf. Pantelimon din București, consolidându-și ulterior experiența prin participarea la numeroase cursuri avansate în Germania, Suedia și Estonia.

Dr. Hiohi este cunoscut pentru consultările sale atente, proceduri de infiltrații cu corticosteroizi și acid hialuronic pentru ameliorarea durerilor și pentru intervențiile chirurgicale avansate de tip artroscopic. Apreciez la el că amână cât e posibil de mult intervenția chirurgicală și pune pe primul loc bunăstarea pacientului în loc să se grăbească în sala de operație.

Poți asculta acest interviu inclusiv în format audio, aici sau oriunde asculți podcasturi. Doctorul Hiohi poate fi găsit la Optimize Body Center.

În seria #IGDLCC mai poți asculta sau viziona și alte zeci de discuții interesante despre sănătate cum ar fi cele mai recente cu expertul în fitness Florin Cujbă sau osteopatul Cristi Drăghiceanu. Cu nutriționista Lygia Alexandrescu am discutat despre diete iar cu psihologul Liliana Cristea despre credințele care ne limitează mintea. Lasă mai jos și alte episoade care ți-au fost ție de folos ca să îi inspirăm și pe alții cu ele.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.