APPLE VISION, MACBOOK AIR 15, MAC PRO, iOS 17 – Tot Ce Trebuie Să Știi

Apple face câte două evenimente pe an. Primăvara se numără bobocii în termeni de update-uri software la toate platformele, iOS, iPadOS, și MacOS. Mai nou și WatchOS și VisionOS. De ceva vreme însă Apple lansează în cadrul World Wide Developer Conference și produsele hardware, laptop-uri și stații de lucru.

Același lucr s-a întâmplat și anul acesta, însă pe lângă un MacBook Air nou de 15 inci, un MacPro cu un nou procesor M2 Ultra și câteva update-uri pentru MacStudio de anul trecut, Apple vine și cu gadget-uri noi.

Vision Pro se numesc ochelarii de realitate virtuală și augmentată despre care auzim de câțiva ani deja. Nu sunt ieftini deloc, pleacă de la 3499 Dolari și vor fi disponibili la vânzare abia anul viitor. Promisiunea este însă una destul de îndrăzneață, și anume că îi vei putea folosi cu oricare din device-urile tale de la Apple, și cu toate aplicațiile din acest ecosistem. Va fi frumos, însă vom vedea validarea acestei promisiuni, probabil peste vreo 3 ani dacă totul merge bine.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.