Am mers gratis până la service-ul Tesla din Viena

Aveam nevoie doar de un motiv bun pentru un road-trip. Un pic de condens în stopuri eu zic că e ce trebuie pentru o excursie cu o electrică. Așa că eu, Marian și Alexandru, pe care-l mentorăm prin programul #StreamYourDream ne-am urcat în Model 3 cu destinația Viena, unde este cel mai apropiat service Tesla de țara noastră.

Evident, toată reparația a fost plătită de garanție. Pe lângă asta am mai luat și niște preșuri din cauciuc pentru toate locurile din mașină dar și pentru frunk și portbagaj plus niște capace pentru jante.

Cum a fost drumul până acolo? Relaxant. La fiecare 2-3 ore ne-am oprit pentru o încărcare scurtă și o pauză de masă. Am mâncat bine la Kaufland Grill și am experimentat cu niște mezeluri ungurești cu paprika. Ne-am odihnit cu fiecare încărcare și am plecat din nou la drum cu energie. Și toate încărcările au fost gratuite.

Cu ocazia acestei excursii am confirmat că avem suficiente stații de încărcare pentru orice drum prin țară. Ungaria are și ea câteva stații super-rapide de la Tesla. De altfel, toate autostrăzile din Europa sunt pline de superchargere și nu e o problemă să traversezi Europa de la un capăt la celălalt.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.