Cum plătești cu cardul PE TELEFON – Global Payments

Ai citit bine, titlul este corect. Dacă ai un PFA sau un SRL, poți să primești plăți cu cardul pe orice telefon cu Android și asta cu taxe zero de instalare și configurare. Nu trebuie să cari după tine un POS mare și greu, dar și scump, nu ai nevoie de service la el, ai suport constant în aplicație și la telefon și comisioane minime. Soluția se numește Global Payments și o poți instala pe orice telefon cu Android 8 sau mai nou.

Da, există costuri sub formă de comisioane, însă sunt în funcție de numărul și de valoarea tranzacțiilor pe care le faci. Astfel, maximul este de 1.69% (pana la 4000 Ron), iar minimul este de 0.89% (peste 15.000 Ron). Dacă ai încasări mai mari în fiecare lună vei ajunge la un prag de comisionare mai mic și vei plăti mai puțin. Din punctul meu de vedere și al celor care folosesc din ce în ce mai puțin sau aproape deloc cash, faptul că pot plăti cu cardul un comerciant, un curier sau un profesionist care oferă servicii mă poate face să accept chiar și o taxă mai mare a acelor servicii. Simplitatea și siguranța plății cu cardul sunt mai utile pentru mine, unde mai pui că gestiunea cheltuielilor este mai facilă pentru contabil.

Dacă ești comerciant îți poți de asemenea ajusta prețurile ca să acopere acest comision, pentru că conform statisticii poți obține cu 30% mai mulți clienți dacă accepți plata cu cardul.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.