Nostalgia atacă! – Moto RAZR 5G

Nostalgia este un element care poate să ne afectează decizia de cumpărare. Nu-ți cumperi o Eugenie pentru că este gustoasă, ci pentru că te duce cu gândul la momentele fercite din copilărie. Stai liniștit, ajung acum și la tehnologie. Țin minte când am văzut prima dată un Moto Razr. M-a fascinat clapeta și sunetul pe care îl făcea atunci când îl închideai. Era un fel de declarație pentru a închide o conversație neplăcută sau decisivă. Aceeași senzație o am și-acum cu Moto RAZR 5G, varianta 2020. Adică cel cu Android, cu un ecran flexibil și conectivitate 5G.

Nu este cel mai performant sau mai rapid telefon, îți spun de pe acum. Dar nu îl vei cumpăra din acest motiv ci tot datorită sau din cauza nostalgiei. Prețul lui este de 7000 de lei și are un procesor mediu, un Snapdragon 765G, 8 GB RAM și 256 GB stocare, precum și o baterie de 2800 mAh cu o încărcare cât de cât rapidă. Din nou, dacă ți-l permiți nu îl vei cumpăra pentru specificații ci pentru cum arată și se simte în mână dar și în buzunar.

Elementul cel mai important al acestui telefon este camera foto. Fiind un Flip-Phone cu un ecran secundar suficient de mare pe partea din față, poți folosi camera de 48 Megapixeli pentru niște selfie-uri foarte reușite. Ai și buton dedicat pentru declanșarea camerei și cu siguranță se va uita toată lumea la tine când îți faci poze cu ”oglinda de machiaj”.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.