Cum fac eu LIVE-urile de acasă – TUTORIAL COMPLET

Ca să faci un live nu e deloc greu, pur și simplu deschizi telefonul, intri pe YouTube sau pe Facebook și apeși butonul de live.  De atât e nevoie ca să intri în direct. Ai zice că a trecut vremea în care făceai pregătiri majore cu mulți oameni și cu un ”car de televiziune” cu toate echipamentele. Nu chiar. Ca să faci un live mai mult decât decent ai nevoie totuși de o cameră, foarte puțină experiență și câteva aparate. Hai să îți spun cum le fac eu, poate îți dau idei dacă ai nevoie de așa ceva.

Elementul cheie al unui live este camera video și un microfon sau o lavalieră. Pe acestea le introduci într-un aparat cum este Aten UC90290 pe care îl legi la internet și la o tabletă ca să îl controlezi. Mai departe intervine software-ul, Aten Go Live care este gratuit și câteva cabluri HDMI. Eventual și un laptop sau un telefon dacă vrei să adaugi și alte surse. Aceasta este cea mai simplă variantă, cea pe care o folosesc și eu de  cel puțin o lună pentru LIVE-urile de acasă.

În clipul de mai jos vei găsi un tutorial complet de utilizare, cel puțin ca să te pună pe picioare să pornești un LIVE pe Facebook și pe Youtube. Știe să facă pe ambele platforme simultan și chiar și pe altele precum Twitch sau Livestream.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.