Țeapă cu un Mac pe okazii.ro

Țeapa cu mașina din Ungaria a fost doar încălzirea. Hoții atacă naivitatea pe toate site-urile posibile. Eu m-am lovit de unul care oferă un Macbook Pro pe okazii.ro. Licitația a fost ștearsă și utilizatorul suspendat într-un final.

Se mai întâmplă cu laptopuri Alienware sau alte aparate foto valoroase. Uite conversația amabilă pe care am făcut-o cu nenorocitul. Fii cu băgare de seamă pentru că va reapărea sub alt nume în curând. Deși totul pare să decurgă normal, există câteva lucruri care te ajută să te prinzi din vreme. Hai să ne distrăm. Câte hibe are discursul lui?

Am licitat și am câștigat un laptop așadar. Am sunat pe numărul înregistrat la okazii.ro și evident că era închis. L-am contactat prin email, adică exact ce aștepta:

Mesajul 1
Am cistigat laptopul dv. Cand il pot primi? Cum va platesc?

Cu stima Daniel

EL
Buna seara,
Numele meu este Manolache Constantin Laurentiu .Scuze pentru raspunsul intarziat dar nu am avut acces la internet.
Eu sunt in Grecia.Mac`ul  este aici…Garantie internationala 2 ani.Este impecabil.Stare nou nouta.
Pret final 660 Euro …. Mai jos nu pot lasa deloc deoarece platesc si transportul….
Mac`ul  il  trimit prin posta greaca via Romania direct la adresa dumneavoastra.Este in perfecta stare asa ca, nu aveti de ce sa va faceti griji.
Transportul dureaza intre 1-2  zile….Dupa ce ajunge transportul la dumneavoastra, aveti termen de 24 ore pentru a verifica Mac`ul  la orice service autorizat sau personal daca doriti…Daca totul este ok, imi puteti trimiteti banii a doua zi de la primirea lui…Folosesc acest sistem pentru ca, clientii mei sa se convinga de calitatea produselor si in prealabil sa efectueze un test ,pentru a se convinge de datele tehnice ale aparatelor.
La primirea pachetului veti semna la curier de primire si va trebui sa prezentati buletinul …NU PLATITI NIMIC la ridicarea coletului.
Daca sunteti de acord ,va rog sa imi trimiteti numele si adresa dvs completa si va rog sa imi raspundeti in cel mai scurt timp ,pentru a putea incepe tranzactia.
Imediat ce voi avea datele d-vs ma voi depune pachetul la curier ….
Nume:
Prenume:
Adresa completa:
Oras:
Judet:
Nr Telefon:
Transportul este platit integral de mine …..D-vs nu mai platiti nimic in plus…..
O zi placuta  si astept raspuns .
Cu stima Laurentiu…

EU

Multumesc frumos pentru raspuns

Va dau datele mele…

Daniel George
Blv Dacia ** Ap.*
Bucuresti Sector1
Cod 011413

Telefon 07*******

Astept cu nerabdare pachetul. Este un cadou pentru fiica mea.

George

EL

Buna seara,

Maine dimineata la prima ora ma voi duce la curierat sa depun coletul impreuna cu adresa d-vs.
Dupa ce ma voi intoarce va voi contacta cu mai multe detalii suplimentare.
Tot maine transportul va fii achitat integral de mine ..D-vs nu mai platiti nimic.
O seara placuta si ne auzim in cursul zilei de maine dimineata.

MESAJ de la Greece Post!!!

Greece Post Tracking # 092AAA8818
Friday, December 17, 2010 10:21 AM

From:

„Greece Post” <contact@greecepost.info>

To:

Dear Mr. Daniel George,

You have a package in our custody.
The tracking number is: 092AAA8818

Please use http://greecepost.info/services.htm for verification.

Thank You,
Grecia International
Post Delivery Departament

EL

Am rezolvat totul la posta greaca azi de dimineata .Acesta este numarul cu care puteti vedea mac`ul la ei pe site:  092AAA8818
Acum ei asteapta confirmarea de la mine.Transportul l-am platit la depunere coletului impreuna cu datele furnizate de d-vs….
Deoarece trimit mac`ul in Romania,m-am gandit ca trebuie sa imi iau o masura de siguranta,deoarece eu am platit transportul…
Nu va cer nici un avans pe numele meu dar,ca sa fiu sigur ca doriti cu siguranta sa il cumparati  si nu doar sa va jucati pe internet cu timpul si cu banii mei,as dori sa trimiteti contravaloarea mac`ul  pe numele unei rude de-a dumneavoastra,prieten apropiat.Puteti trimite prin western union pentru ca,este cel mai cunoscut sistem de plata instant .Va cer acest lucru pentru ca odata trimisi banii,dumneavoastra platiti un comision si nu cred ca va va conveni sa pierdeti acesti bani doar de dragul de a va juca cu banii si cu timpul meu,deoarece eu am platit deja transportul.Apoi eu voi suna la western union si  voi verifica autenticitatea transferului.Daca totul va fi ok,voi da drumul la transport.Apoi dupa ce ajunge in Romania(1-2 zile) si dupa ce il testati ,daca este totul ok ,mergeti si schimbati numele destinatarului banilor cu al meu pentru a intra in posesia banilor….In felul acesta il puteti testa 24 ore in prealabil la orice service autorizat sau d-vs personal…
Pentru a efectua transferul puteti merge la posta sau la case de schimb valutar pentru ca au comisionul mai mic.Acest comision este suportat de mine.
O sa va rog sa specificati ca ruda dvs este in Grecia pentru ca eu sa pot verifica autenticitatea transferului de aici.

Ruda dumneavoastra nu trebuie sa fie in Grecia pentru ca ,trimiteti banii doar ca sa ii verific si nu trebuie sa ii retraga acea ruda.
Nu va trebuie o adresa.Trebuie doar nume,tara,oras,suma bani.
Cum trebuie sa trimiteti:
Nume Prenume destinatar bani: ruda a dumneavoastra,mama,tata,frate,amic,sora

Oras:Atena
Tara: Grecia
Suma:620Euro (660 E cu comisionul western union  suportat de mine integral)
Pentru a trimite bani prin western union nu aveti nevoie de un cont.Mergeti doar cu buletinul.Dureaza doar 5 minute sa trimiteti.

Atentie:Pentru a va proteja transferul si a nu exista discutii,va rog sa nu imi comunicati codul MTCN ,deoarece acest cod apartine numai clientului care este titular pe acest trasnfer.In felul acesta nu vor exista discutii ….
Daca sunteti de acord,va rog sa imi raspundeti in cel mai scurt timp pentru a putea incepe tranzactia.

Sunt o persoana serioasa si atasez copier CI.
O zi placuta si astept raspuns ….

Cu stima Laurentiu…

EU

Perfect. Voi face transferul chiar azi pe numele unei nepoate care e la munca in Atena. Vi-i da ea personal si dupa aceea aprobati coletul.
E bine asa? Eu zic ca e cel mai onest asa. O sa va contacteze personal si vi-i da in mana.

EL

Atasati copia scanata a transferului…totul este ok in maxim 30 minute ma voi invoi de la serviciu si voi elibera coletul catre adresa d-vs…
Astept raspuns.

EU

Ma scuzati, dar la ce va trebuie daca vine nepoata acuma cu banii la dvs? Dati dv numarul de telefon si va suna ea de acolo si vine.

EL

M-am convins de seriozitatea ta…..O zi buna

Ultimele articole

Articole recomandate

122 Comments

 1. Buna ziua,
  Am rezolvat totul la posta greaca azi de dimineata .Acesta este numarul cu care puteti vedea telefonul la ei pe site: 092AAB0010
  Acum ei asteapta confirmarea de la mine.Transportul l-am platit la depunere coletului impreuna cu datele furnizate de d-vs….
  Deasemenea acel pret este valoarea telefonului.D-vs cand il ridicati nu platiti nimic decat semnati de primire si prezentati un act de identitate.
  Deoarece trimit telefonul in Romania,m-am gandit ca trebuie sa imi iau o masura de siguranta,deoarece eu am platit transportul…
  Nu va cer nici un avans pe numele meu dar,ca sa fiu sigura ca doriti cu siguranta sa il cumparati si nu doar sa va jucati pe internet cu timpul si cu banii mei,as dori sa trimiteti contravaloarea telefonului pe numele unei rude de-a dumneavoastra,prieten apropiat.Puteti trimite prin western unionpentru ca,este cel mai cunoscut sistem de plata instant .Va cer acest lucru pentru ca odata trimisi banii,dumneavoastra platiti un comision si nu cred ca va va conveni sa pierdeti acesti bani doar de dragul de a va juca cu banii si cu timpul meu,deoarece eu am platit deja transportul.Apoi eu voi suna la western union si voi verifica autenticitatea transferului.Daca totul va fi ok,voi da drumul la transport.Apoi dupa ce ajunge in Romania(1-2 zile) si dupa ce il testati ,daca este totul ok ,mergeti si schimbati numele destinatarului banilor cu al meu pentru a intra in posesia banilor….In felul acesta il puteti testa 24 ore in prealabil la orice service autorizat sau d-vs personal…
  Pentru a efectua transferul puteti merge la posta sau la case de schimb valutar pentru ca au comisionul mai mic.Acest comision este suportat de mine.
  O sa va rog sa specificati ca ruda dvs este in Grecia pentru ca eu sa pot verifica autenticitatea transferului de aici.
  Ruda dumneavoastra nu trebuie sa fie in Grecia pentru ca ,trimiteti banii doar ca sa ii verific si nu trebuie sa ii retraga acea ruda.
  Nu va trebuie o adresa.Trebuie doar nume,tara,suma bani.
  Cum trebuie sa trimiteti:
  Nume Prenume destinatar bani: ruda dumneavoastra,mama,tata,frate,amic,sora
  Tara: Grecia
  Suma:560Euro (600 E cu comisionul western union suportat de mine integral)
  Pentru a trimite bani prin western union nu aveti nevoie de un cont.Mergeti doar cu buletinul.Dureaza doar 5 minute sa trimiteti.
  Daca sunteti de acord,va rog sa imi raspundeti in cel mai scurt timp pentru a putea incepe tranzactia.
  Sunt o persoana serioasa si atasez copier CI.
  O zi placuta si astept raspuns ….

  Tocmai am luat o tzeapa de 600 de euro pt un iphone 4S.. ce ar trebui sa fac oare? o sa mai recuperez banii vreodata?
  Am depus o plangere la Posta Romana pt cei de la Wester Union dar mi-au transmis ca nu prea am sanse sa recuperez banii…

 2. Am putea sa determinam pe cei de la okazii si de la toate siteurile ca in momentul in care primim acel e-mail de la ei mai jos sa specifice ceva de genul

  NU ACCEPTATI SUB NICI O FORMA PLATI PE WESTERN UNION SI MONEY GRAM CATRE PERSOANE NECUNOSCUTE DEOARECE IN 99% DIN CAZURI SUNT FRAUDE.

  Au reusit performanta sa aiba relatii sa ia banii si fara acel cod cica de siguranta dar ei trebuie sa stie probabil numai ca au fost pusi ca in rest afla ei toate detaliile.

 3. Si cu mine a facut la fel . Niste tzepari dar din fericire nu am trimis nici un ban ca i-am cerut sa ma sune sa vrb prin telefon si de atunci nu am mai auzit nimik de el (ea).

  Buna seara,

  Numele meu este Mihale Erika.Scuze pentru raspunsul intarziat .

  Eu sunt in Grecia.Telefonul este aici…
  Pret final 600 Euro 32 Gb neverlocked in cutie sigilate…….Mai jos nu pot lasa deloc deoarece platesc si transportul….
  Telefonul il trimi prin GreeceExpress via Romania direct la adresa dumneavoastra.Este in perfecta stare asa ca, nu aveti de ce sa va faceti griji.Nou in cutie sigilat impreuna cu toate accesoriile…

  Garantie internationala 1 an….
  Transportul dureaza intre 1-2 zile maxim….Dupa ce ajunge transportul la dumneavoastra, aveti termen de 24 ore pentru a verifica aparatul la orice service autorizat sau personal de d-vs…Daca totul este ok, imi puteti trimiteti banii la 24 ore de la sosirea coletului la adresa d-vs. Am ales aceasta varianta pentru a putea verifica telefonul personal si fara nici o restrictie.La ajungerea coletului nu semnati decat de primire si prezentati un act de identitate fara a plati nimic.
  Daca sunteti de acord ,va rog sa imi trimiteti numele si adresa dvs completa si va rog sa imi raspundeti in cel mai scurt timp ,pentru a putea incepe tranzactia.

  Imediat ce voi avea datele d-vs ma voi depune pachetul la curier….
  Nume:
  Prenume:
  Adresa completa:
  Oras:
  Judet:

  Numar Telefon:

  Transportul este platit integral de mine …..D-vs nu mai platiti nimic in plus…..

  O zi buna va doresc in continuare si astept adresa de livrare daca doriti telefonul.

 4. Era sa pun botul……noroc cu voi….multumesc!

  Trimis de pe: maricelpetruconache@yahoo.com

  Buna ziua,
  Numele meu este Maricel Petru.Scuze pentru raspunsul intarziat …
  Eu sunt in Grecia.Mac`ul este aici…Garantie internationala 2 ani.Este impecabil.Stare nou nouta in cutie sigilat.
  Pret final 700 Euro …. Mai jos nu pot lasa deloc deoarece platesc si transportul….
  Mac`ul il trimit prin GreeceExpress via Romania direct la adresa dumneavoastra.Este in perfecta stare asa ca, nu aveti de ce sa va faceti griji.Este ca si nou .Stare impecabila .
  Transportul dureaza intre 1-2 zile si toate taxele de livrare sunt suportate integral de mine…..Dupa ce ajunge transportul la dumneavoastra, aveti termen de 24 ore pentru a verifica Mac`ul la orice service autorizat sau personal daca doriti…Daca totul este ok, imi puteti trimiteti banii a doua zi de la primirea lui…Folosesc acest sistem pentru ca, clientii mei sa se convinga de calitatea produselor si in prealabil sa efectueze un test ,pentru a se convinge de datele tehnice ale mac`urilor.La primirea coletului d-vs ,nu semnati decat de primire si prezentati buletinul fara a platiti nici un ban inainte.
  Daca sunteti de acord ,va rog sa imi trimiteti numele si adresa dvs completa de livrare si va rog sa imi raspundeti in cel mai scurt timp ,pentru a putea incepe tranzactia.
  Imediat ce voi avea datele d-vs ma voi depune pachetul la curier ….
  Nume:
  Prenume:
  Adresa completa:
  Oras:
  Judet:
  Nr.telefon:
  Transportul este platit integral de mine …..D-vs nu mai platiti nimic in plus decat pretul afisat…….
  O zi placuta si astept raspuns .
  Cu stima Petru.

 5. Buna ziua,
  Numele meu este Dumitrovici Ion .Scuze pentru raspunsul intarziat….
  Eu sunt in Grecia.Camera este aici…Garantie internationala 1 ani.Este impecabila.Stare nou nouta in cutie .
  Pret final 960 Euro …. Mai jos nu pot lasa deloc deoarece platesc si transportul….
  Camera o trimit prin GreeceExpress via Romania direct la adresa dumneavoastra.Este in perfecta stare asa ca, nu aveti de ce sa va faceti griji.Este ca si noua ,stare impecabila.
  Transportul dureaza intre 1-2 zile si toate taxele de livrare sunt suportate integral de mine…..Dupa ce ajunge transportul la dumneavoastra, aveti termen de 24 ore pentru a verifica camera la orice service autorizat sau personal daca doriti…Daca totul este ok, imi puteti trimiteti banii a doua zi de la primirea ei…Folosesc acest sistem pentru ca, clientii mei sa se convinga de calitatea produselor si in prealabil sa efectueze un test ,pentru a se convinge de datele tehnice ale aparatelor.La primirea coletului d-vs ,nu semnati decat de primire si prezentati buletinul fara a platiti nici un ban inainte.
  Daca sunteti de acord ,va rog sa imi trimiteti numele si adresa dvs completa de livrare si va rog sa imi raspundeti in cel mai scurt timp ,pentru a putea incepe tranzactia.
  Imediat ce voi avea datele d-vs ma voi depune pachetul la curier ….
  Nume:
  Prenume:
  Adresa completa:
  Oras:
  Judet:
  Nr.telefon:
  Transportul este platit integral de mine …..D-vs nu mai platiti nimic in plus decat pretul afisat…….
  O zi placuta si astept adresa de livrare daca doriti camera.
  Cu stima ION.

 6. Acuma se numeste Maricel Petru Conache. Vinde Macbook Pro 15″ generati din anul 2009 la 500 euro.

  Buna ziua,
  Am rezolvat totul la curierul grec azi de dimineata .Acesta este numarul cu care puteti vedea mac`ul la ei pe site: 092MDA7710
  Acum ei asteapta confirmarea de la mine.Transportul l-am platit la depunere coletului impreuna cu datele furnizate de d-vs….
  Deoarece trimit mac`ul in Romania m-am gandit ca trebuie sa imi iau o masura de siguranta,deoarece eu am platit transportul…
  Dumneavoastra la primire decat prezentati un act de identitate si semnati de primire fara a plati nimic.
  Nu va cer nici un avans pe numele meu dar,ca sa fiu sigur ca doriti cu siguranta sa il cumparati si nu doar sa va jucati pe internet cu timpul si cu banii mei,as dori sa trimiteti contravaloarea mac`ul pe numele unei rude de-a dumneavoastra,prieten apropiat.Puteti trimite prin western union pentru ca,este cel mai cunoscut sistem de plata instant .Va cer acest lucru pentru ca odata trimisi banii,dumneavoastra platiti un comision si nu cred ca va va conveni sa pierdeti acesti bani doar de dragul de a va juca cu banii si cu timpul meu,deoarece eu am platit deja transportul.Apoi eu voi suna la western union si voi verifica autenticitatea transferului.Daca totul va fi ok,voi da drumul la transport.Apoi dupa ce ajunge in Romania(1-2 zile) si dupa ce il testati ,daca este totul ok ,mergeti si schimbati numele destinatarului banilor cu al meu pentru a intra in posesia banilor….In felul acesta il puteti testa 24 ore in prealabil la orice service autorizat sau d-vs personal…
  Pentru a efectua transferul puteti merge la posta sau la case de schimb valutar pentru ca au comisionul mai mic.Acest comision este suportat de mine.
  O sa va rog sa specificati ca ruda dvs este in Grecia pentru ca eu sa pot verifica autenticitatea transferului de aici.
  Ruda dumneavoastra nu trebuie sa fie in Grecia pentru ca ,trimiteti banii doar ca sa ii verific si nu trebuie sa ii retraga acea ruda.
  Nu va trebuie o adresa.Trebuie doar nume,tara,suma bani.
  Cum trebuie sa trimiteti:
  Nume Prenume destinatar bani: ruda a dumneavoastra,mama,tata,frate,amic,sora
  Tara: Grecia
  Suma:580Euro (620 Euro cu comisionul western union suportat de mine integral)
  Pentru a trimite bani prin western union nu aveti nevoie de un cont.Mergeti doar cu buletinul.Dureaza doar 5 minute sa trimiteti.
  Atentie:Pentru a va proteja transferul si a nu exista discutii,va rog sa nu imi comunicati codul MTCN secret de ridicare a banilor ,deoarece acest cod apartine numai clientului care este titular pe acest trasnfer..
  Daca sunteti de acord,va rog sa imi raspundeti in cel mai scurt timp pentru a putea incepe tranzactia.
  Sunt o persoana serioasa si atasez copier CI.
  O zi placuta si astept raspuns pentru a stii cum voi proceda.

 7. Da si eu m-am inscris pentru o licitatie pe Okazii. Suspect a fost faptul ca mai erau 3 ore pana la expirarea timpului si licitatia s-a oprit fiind declarat castigator cineva.
  Am trimis un email la Okazii spunand ca ceva este in neregula….dar nu am primit raspuns nici acum dupa un timp ,, numitul” Maricel Petru Conache” <maricelpetruconache@yahoo.com mi-a trimis mesajul de mai jos
  identic cu cele date de dvs.
  I-am scris numele pe Google si am vazut ,, ispravile " de mai sus
  Oare nu poate fi prins?
  Deja i-am raspuns sa se lase de inselatorii ca va fi prins. Oare unde putem sa-l reclamam pe infractor?
  Am trimis acel mesaj trimis de el si celor de la Okazii……
  Acestia chia nu pot lua masuri?

  Buna ziua,
  Numele meu este Maricel Petru.Scuze pentru raspunsul intarziat …
  Eu sunt in Grecia.Mac`ul este aici…Garantie internationala 2 ani.Este impecabil.Stare nou nouta in cutie sigilat.
  Pret final 950 Euro …. Mai jos nu pot lasa deloc deoarece platesc si transportul….
  Mac`ul il trimit prin GreeceExpress via Romania direct la adresa dumneavoastra.Este in perfecta stare asa ca, nu aveti de ce sa va faceti griji.Este ca si nou .Stare impecabila .
  Transportul dureaza intre 1-2 zile si toate taxele de livrare sunt suportate integral de mine…..Dupa ce ajunge transportul la dumneavoastra, aveti termen de 24 ore pentru a verifica Mac`ul la orice service autorizat sau personal daca doriti…Daca totul este ok, imi puteti trimiteti banii a doua zi de la primirea lui…Folosesc acest sistem pentru ca, clientii mei sa se convinga de calitatea produselor si in prealabil sa efectueze un test ,pentru a se convinge de datele tehnice ale mac`urilor.La primirea coletului d-vs ,nu semnati decat de primire si prezentati buletinul fara a platiti nici un ban inainte.
  Daca sunteti de acord ,va rog sa imi trimiteti numele si adresa dvs completa de livrare si va rog sa imi raspundeti in cel mai scurt timp ,pentru a putea incepe tranzactia.
  Imediat ce voi avea datele d-vs ma voi depune pachetul la curier ….
  Nume:
  Prenume:
  Adresa completa:
  Oras:
  Judet:
  Nr.telefon:
  Transportul este platit integral de mine …..D-vs nu mai platiti nimic in plus decat pretul afisat…….
  O zi placuta si astept raspuns .
  Cu stima Petru.

 8. Vin si eu cu una fresh:

  „Buna ziua,
  Numele meu este Halanga Florian .Scuze pentru raspunsul intarziat….
  Eu sunt in Grecia.Camera este aici…Garantie internationala 1 ani.Este impecabila.Stare nou nouta in cutie .
  Pret final 850 Euro …. Mai jos nu pot lasa deloc deoarece platesc si transportul….
  Camera o trimit prin GreeceExpress via Romania direct la adresa dumneavoastra.Este in perfecta stare asa ca, nu aveti de ce sa va faceti griji.Este ca si noua ,stare impecabila.
  Transportul dureaza intre 1-2 zile si toate taxele de livrare sunt suportate integral de mine…..Dupa ce ajunge transportul la dumneavoastra, aveti termen de 24 ore pentru a verifica camera la orice service autorizat sau personal daca doriti…Daca totul este ok, imi puteti trimiteti banii a doua zi de la primirea ei…Folosesc acest sistem pentru ca, clientii mei sa se convinga de calitatea produselor si in prealabil sa efectueze un test ,pentru a se convinge de datele tehnice ale aparatelor.La primirea coletului d-vs ,nu semnati decat de primire si prezentati buletinul fara a platiti nici un ban inainte.
  Daca sunteti de acord ,va rog sa imi trimiteti numele si adresa dvs completa de livrare si va rog sa imi raspundeti in cel mai scurt timp ,pentru a putea incepe tranzactia.
  Imediat ce voi avea datele d-vs ma voi depune pachetul la curier ….
  Nume:
  Prenume:
  Adresa completa:
  Oras:
  Judet:
  Nr.telefon:
  Transportul este platit integral de mine …..D-vs nu mai platiti nimic in plus decat pretul afisat…….
  O zi placuta si astept adresa de livrare daca doriti camera.
  Cu stima FLORIAN.”

  acu…daca imi mai raspunde cu variante de western union, o sa-l intreb de fratii lui mai sus mentionati.

 9. Mai nou sub numele de halangaflorian@yahoo.com vinde nikon D3 , Canon 5D , Ex1 , D700 etc mare atentie
  Am rezolvat totul la curierul greac azi de dimineata .Acesta este numarul cu care puteti vedea camera la ei pe site: 092AAB!!!!!!
  Acum ei asteapta confirmarea de la mine.Transportul l-am platit la depunere coletului impreuna cu datele furnizate de d-vs….
  Deasemenea acel pret este valoarea camerei.D-vs cand o ridicati nu platiti nimic decat semnati de primire si prezentati un act de identitate.
  Deoarece trimit camera in Romania,m-am gandit ca trebuie sa imi iau o masura de siguranta,deoarece eu am platit transportul…
  Nu va cer nici un avans pe numele meu dar,ca sa fiu sigur ca doriti cu siguranta sa il cumparati si nu doar sa va jucati pe internet cu timpul si cu banii mei,as dori sa trimiteti contravaloarea camerei pe numele unei rude de-a dumneavoastra,prieten apropiat.Puteti trimite prin western union pentru ca,este cel mai cunoscut sistem de plata instant .Va cer acest lucru pentru ca odata trimisi banii,dumneavoastra platiti un comision si nu cred ca va va conveni sa pierdeti acesti bani doar de dragul de a va juca cu banii si cu timpul meu,deoarece eu am platit deja transportul.Apoi eu voi suna la western union si voi verifica autenticitatea transferului.Daca totul va fi ok,voi da drumul la transport.Apoi dupa ce ajunge in Romania(1-2 zile) si dupa ce o testati ,daca este totul ok ,mergeti si schimbati numele destinatarului banilor cu al meu pentru a intra in posesia banilor….In felul acesta il puteti testa 24 ore in prealabil la orice service autorizat sau d-vs personal…
  Pentru a efectua transferul puteti merge la posta sau la case de schimb valutar pentru ca au comisionul mai mic.Acest comision este suportat de mine integral.
  O sa va rog sa specificati ca ruda dvs este in Grecia pentru ca eu sa pot verifica autenticitatea transferului de aici.
  Ruda dumneavoastra nu trebuie sa fie in Grecia pentru ca ,trimiteti banii doar ca sa ii verific si nu trebuie sa ii retraga acea ruda.
  Nu va trebuie o adresa.Trebuie doar nume,tara,suma bani.
  Cum trebuie sa trimiteti:
  Nume Prenume destinatar bani: ruda dumneavoastra,mama,tata,frate,amic,sora,cineva cunoscut dvs.
  Tara: Grecia
  Suma:2100Euro (2200 E cu comisionul western union suportat de mine integral)
  Pentru a trimite bani prin western union nu aveti nevoie de un cont.Mergeti doar cu buletinul.Dureaza doar 5 minute sa trimiteti.
  Daca sunteti de acord,va rog sa imi raspundeti in cel mai scurt timp pentru a putea incepe tranzactia.
  Sunt o persoana serioasa si atasez copier CI.
  O zi placuta si astept raspuns …
  si am si o copie dupa CI-ul tipului care cred ca este facuta in photosop

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.