Categorie: Ponturi

Țeapă cu un Mac pe okazii.ro

Țeapa cu mașina din Ungaria a fost doar încălzirea. Hoții atacă naivitatea pe toate site-urile posibile. Eu m-am lovit de unul care oferă un Macbook Pro pe okazii.ro. Licitația a fost ștearsă și utilizatorul suspendat într-un final.

Se mai întâmplă cu laptopuri Alienware sau alte aparate foto valoroase. Uite conversația amabilă pe care am făcut-o cu nenorocitul. Fii cu băgare de seamă pentru că va reapărea sub alt nume în curând. Deși totul pare să decurgă normal, există câteva lucruri care te ajută să te prinzi din vreme. Hai să ne distrăm. Câte hibe are discursul lui?

Am licitat și am câștigat un laptop așadar. Am sunat pe numărul înregistrat la okazii.ro și evident că era închis. L-am contactat prin email, adică exact ce aștepta:

Mesajul 1
Am cistigat laptopul dv. Cand il pot primi? Cum va platesc?

Cu stima Daniel

EL
Buna seara,
Numele meu este Manolache Constantin Laurentiu .Scuze pentru raspunsul intarziat dar nu am avut acces la internet.
Eu sunt in Grecia.Mac`ul  este aici…Garantie internationala 2 ani.Este impecabil.Stare nou nouta.
Pret final 660 Euro …. Mai jos nu pot lasa deloc deoarece platesc si transportul….
Mac`ul  il  trimit prin posta greaca via Romania direct la adresa dumneavoastra.Este in perfecta stare asa ca, nu aveti de ce sa va faceti griji.
Transportul dureaza intre 1-2  zile….Dupa ce ajunge transportul la dumneavoastra, aveti termen de 24 ore pentru a verifica Mac`ul  la orice service autorizat sau personal daca doriti…Daca totul este ok, imi puteti trimiteti banii a doua zi de la primirea lui…Folosesc acest sistem pentru ca, clientii mei sa se convinga de calitatea produselor si in prealabil sa efectueze un test ,pentru a se convinge de datele tehnice ale aparatelor.
La primirea pachetului veti semna la curier de primire si va trebui sa prezentati buletinul …NU PLATITI NIMIC la ridicarea coletului.
Daca sunteti de acord ,va rog sa imi trimiteti numele si adresa dvs completa si va rog sa imi raspundeti in cel mai scurt timp ,pentru a putea incepe tranzactia.
Imediat ce voi avea datele d-vs ma voi depune pachetul la curier ….
Nume:
Prenume:
Adresa completa:
Oras:
Judet:
Nr Telefon:
Transportul este platit integral de mine …..D-vs nu mai platiti nimic in plus…..
O zi placuta  si astept raspuns .
Cu stima Laurentiu…

EU

Multumesc frumos pentru raspuns

Va dau datele mele…

Daniel George
Blv Dacia ** Ap.*
Bucuresti Sector1
Cod 011413

Telefon 07*******

Astept cu nerabdare pachetul. Este un cadou pentru fiica mea.

George

EL

Buna seara,

Maine dimineata la prima ora ma voi duce la curierat sa depun coletul impreuna cu adresa d-vs.
Dupa ce ma voi intoarce va voi contacta cu mai multe detalii suplimentare.
Tot maine transportul va fii achitat integral de mine ..D-vs nu mai platiti nimic.
O seara placuta si ne auzim in cursul zilei de maine dimineata.

MESAJ de la Greece Post!!!

Greece Post Tracking # 092AAA8818
Friday, December 17, 2010 10:21 AM

From:

“Greece Post” <contact@greecepost.info>

To:

Dear Mr. Daniel George,

You have a package in our custody.
The tracking number is: 092AAA8818

Please use http://greecepost.info/services.htm for verification.

Thank You,
Grecia International
Post Delivery Departament

EL

Am rezolvat totul la posta greaca azi de dimineata .Acesta este numarul cu care puteti vedea mac`ul la ei pe site:  092AAA8818
Acum ei asteapta confirmarea de la mine.Transportul l-am platit la depunere coletului impreuna cu datele furnizate de d-vs….
Deoarece trimit mac`ul in Romania,m-am gandit ca trebuie sa imi iau o masura de siguranta,deoarece eu am platit transportul…
Nu va cer nici un avans pe numele meu dar,ca sa fiu sigur ca doriti cu siguranta sa il cumparati  si nu doar sa va jucati pe internet cu timpul si cu banii mei,as dori sa trimiteti contravaloarea mac`ul  pe numele unei rude de-a dumneavoastra,prieten apropiat.Puteti trimite prin western union pentru ca,este cel mai cunoscut sistem de plata instant .Va cer acest lucru pentru ca odata trimisi banii,dumneavoastra platiti un comision si nu cred ca va va conveni sa pierdeti acesti bani doar de dragul de a va juca cu banii si cu timpul meu,deoarece eu am platit deja transportul.Apoi eu voi suna la western union si  voi verifica autenticitatea transferului.Daca totul va fi ok,voi da drumul la transport.Apoi dupa ce ajunge in Romania(1-2 zile) si dupa ce il testati ,daca este totul ok ,mergeti si schimbati numele destinatarului banilor cu al meu pentru a intra in posesia banilor….In felul acesta il puteti testa 24 ore in prealabil la orice service autorizat sau d-vs personal…
Pentru a efectua transferul puteti merge la posta sau la case de schimb valutar pentru ca au comisionul mai mic.Acest comision este suportat de mine.
O sa va rog sa specificati ca ruda dvs este in Grecia pentru ca eu sa pot verifica autenticitatea transferului de aici.

Ruda dumneavoastra nu trebuie sa fie in Grecia pentru ca ,trimiteti banii doar ca sa ii verific si nu trebuie sa ii retraga acea ruda.
Nu va trebuie o adresa.Trebuie doar nume,tara,oras,suma bani.
Cum trebuie sa trimiteti:
Nume Prenume destinatar bani: ruda a dumneavoastra,mama,tata,frate,amic,sora

Oras:Atena
Tara: Grecia
Suma:620Euro (660 E cu comisionul western union  suportat de mine integral)
Pentru a trimite bani prin western union nu aveti nevoie de un cont.Mergeti doar cu buletinul.Dureaza doar 5 minute sa trimiteti.

Atentie:Pentru a va proteja transferul si a nu exista discutii,va rog sa nu imi comunicati codul MTCN ,deoarece acest cod apartine numai clientului care este titular pe acest trasnfer.In felul acesta nu vor exista discutii ….
Daca sunteti de acord,va rog sa imi raspundeti in cel mai scurt timp pentru a putea incepe tranzactia.

Sunt o persoana serioasa si atasez copier CI.
O zi placuta si astept raspuns ….

Cu stima Laurentiu…

EU

Perfect. Voi face transferul chiar azi pe numele unei nepoate care e la munca in Atena. Vi-i da ea personal si dupa aceea aprobati coletul.
E bine asa? Eu zic ca e cel mai onest asa. O sa va contacteze personal si vi-i da in mana.

EL

Atasati copia scanata a transferului…totul este ok in maxim 30 minute ma voi invoi de la serviciu si voi elibera coletul catre adresa d-vs…
Astept raspuns.

EU

Ma scuzati, dar la ce va trebuie daca vine nepoata acuma cu banii la dvs? Dati dv numarul de telefon si va suna ea de acolo si vine.

EL

M-am convins de seriozitatea ta…..O zi buna